26.02.2024

Συνεργασία ΑΠΟΕΛ και SPORTS DATA CAMPUS

Με πρόσβαση σε μια αναλυτική βάση ποδοσφαιρικών δεδομένων
COVER_SPORTS DATA CAMPUS
Share

Το Sports Data Campus και ο ΑΠΟΕΛ, ο πιο επιτυχημένος και ένας από τους πιο ιστορικούς συλλόγους στην Κύπρο, προχωρούν σε μια συνεργασία που σηματοδοτεί ένα ορόσημο στην εφαρμογή προηγμένων εργαλείων ανάλυσης δεδομένων, καθώς και ένα κρίσιμο βήμα προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ποδοσφαιρικών δεδομένων της ομάδας. Αυτό το έργο περιλαμβάνει την εφαρμογή των πιο πρόσφατων τεχνικών στην προηγμένη ανάλυση δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη, με στόχο τη βελτίωση και τη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με το κλαμπ. Είναι ένα καινοτόμο σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τόσο την αθλητική όσο και τη θεσμική ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ δια χειρός του Επαγγελματικού Τμήματος Επέκτασης του εκπαιδευτικού φορέα του Sports Data Campus.

«Στον ΑΠΟΕΛ, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε μια συνεργασία με το Sports Data Campus αυτή τη σεζόν. Με την τεχνογνωσία τους στην ανάλυση δεδομένων και την προηγμένη τεχνολογία, πιστεύουμε ότι αυτό θα ενισχύσει τη ροή εργασιών μας και θα προσφέρει μια πιο αποτελεσματική διαδικασία ανάλυσης. Ως ποδοσφαιρική ομάδα, είμαστε περήφανοι για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος αριστείας με προνοητική σκέψη και δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι αυτή η συνεργασία θα μας υποστηρίξει στην επίτευξη των δυνατοτήτων μας και των στόχων που έχουμε θέσει μέσα στην ομάδα. Ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα είναι επωφελής και για τα δύο μέρη, παρέχοντας στους μαθητές μια πλατφόρμα μάθησης και κατάρτισης σε πραγματικά περιβάλλοντα εργασίας». Ανέφερε ο Αναλυτής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Νεόφυτος Χαραλάμπους.

David. R. Sáez, Διευθύνων Σύμβουλος του Sports Data Campus: «Το να μπορούμε να προσθέσουμε έναν σύλλογο της συνάφειας και του κύρους του ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας στη δεξαμενή των συνεργατών μας, ενισχύει το έργο διεθνοποίησης μας και ανοίγει μια νέα σειρά δυνατοτήτων για όλους τους μαθητές μας, ώστε να μπορούν να συμπληρώσουν την εκπαίδευση τους, με συμμετοχικό τρόπο, σε ελίτ ομάδες. Θα ήθελα να επωφεληθώ αυτής της ευκαιρίας για να ευχαριστήσω τον Pablo Jiménez-Bravo, Επικεφαλής των Διεθνών Προγραμμάτων μας, και τον Νεόφυτο Χαραλάμπους, Αναλυτή ποδοσφαίρου πρώτης ομάδας του ΑΠΟΕΛ, για τη συνεργασία τους για να γίνει αυτό δυνατό.»

 

Η συμφωνία μεταξύ του Sports Data Campus και του ΑΠΟΕΛ καλύπτει πολλές βασικές πτυχές

Το Sports Data Campus θα συνεργαστεί στενά με τον ΑΠΟΕΛ για να εντοπίσουμε τόσο άμεσες όσο και μεσοπρόθεσμες ανάγκες, με στόχο την παροχή της καλύτερης δυνατής βοήθειας μέσω πρακτικής άσκησης ή έργων που αναπτύσσονται από τα ταλέντα που εκπαιδεύονται στην κοινότητα μας, τα οποία θα τους επιτρέψουν πολύτιμη πρακτική εμπειρία και συνεισφορά γνώσεων για συγκεκριμένους τομείς.

Κορυφαίο σημείο αυτής της συνεργασίας είναι η ευκαιρία για τους επαγγελματίες που εργάζονται στον ΑΠΟΕΛ, να μοιραστούν την τεράστια εμπειρία και γνώση τους με τους φοιτητές του Sports Data Campus. Αυτή η πρωτοβουλία όχι μόνο θα εμπλουτίσει τη μάθηση των μαθητών, αλλά θα ενισχύσει και τους δεσμούς μεταξύ των δύο ιδρυμάτων. Και ταυτόχρονα, ο ΑΠΟΕΛ θα εκμεταλλευτεί όλη τη βάση δεδομένων του Sports Data Campus.

* To Sports Data Campus, συνεργάζεται και μοιράζεται τεχνογνωσία μεταξύ άλλων με ομάδες και ομοσπονδίες όπως Seville FC, Valencia FC, River Plate AC, Conmebol, Portuguese Football Federation.

 

JoinViber
          APOEL FC OFFICIAL CHANNEL

 

Share