09.05.2024

Σημαντικές πληροφορίες για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ Λ/κας (Β' Φάση-10η Αγ/κή)

Αφορά τους φιλάθλους που θα βρίσκονται στο ΓΣΠ το Σάββατο 11/05
SimantikesPlirofories_APOvAEK_11.05.24_B10
Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό που θα προσέλθει στο στάδιο ΓΣΠ, για να παρακολουθήσει τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - ΑΕΚ (11/05-19:00), για τα εξής:

• Λόγω της μεγάλης προσέλευσης έχει αποφασιστεί ότι οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 16:00 (3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα).

• Ο κόσμος που έχει στην κατοχή του εισιτήριο αγώνα, παρακαλείται όπως προσέλθει όσο πιο νωρίς στο στάδιο για αποφυγή δικής του ταλαιπωρίας.

• Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος πριν από την είσοδο στο στάδιο. Για αυτό τον λόγο όσοι δεν κατέχουν εισιτήριο, είναι προτιμότερο να μην προσέλθουν στον περιβάλλοντα χώρο του σταδίου.

• Αν διαπιστωθεί ότι άτομο έχει στην κατοχή του εισιτήριο που δε συνάδει με τον αριθμό κάρτας φιλάθλου του, τότε το εισιτήριο θα ακυρώνεται και θα του απαγορεύεται η είσοδος στο στάδιο.

• Θα λειτουργήσει συνεργείο στα δυτικά ταμεία (από τις 16:00), για αντιμετώπιση προβλημάτων σε σχέση με εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί. Θυμίζουμε ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ και ΔΕΝ θα υπάρχει πώληση εισιτηρίων, στο γήπεδο.

Ζητούμε από τον κόσμο μας, να επιδείξει κόσμια συμπεριφορά σε όλη την διάρκεια παρουσίας του στο γήπεδο και να αποφύγει οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ομάδα μας.

 

JoinViber
          APOEL FC OFFICIAL CHANNEL

 

Share