05.12.2023

Σχέδιο στήριξης «500 APOEL FC»

Επεξήγηση και φόρμα συμμετοχής
Cover_500APOELFC
Share

Απευθυνόμαστε στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ με ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Βρισκόμαστε σε μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και η ομάδα, αντιμετωπίζει πρόβλημα οικονομικής ρευστότητας. Γίνεται ένας καθημερινός αγώνας έτσι ώστε το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ να συνεχίζει να λειτουργεί ομαλά και η ποδοσφαιρική μας ομάδα, να παραμένει πρωταγωνίστρια όπως προστάζει η ιστορία της.

Για να μπορέσει να συνεχίσει να λειτουργεί και να είναι αντάξια των προσδοκιών του κόσμου μας, χρειάζεται η άμεση βοήθεια όλων των ΑΠΟΕΛιστών.

Ο ΑΠΟΕΛ ανήκει στον κάθε ΑΠΟΕΛίστα ανεξαρτήτως ηλικίας και οικονομικής επιφάνειας. Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους και στον καθένα ξεχωριστά.

Φίλες και φίλοι του ΑΠΟΕΛ.

Οι αγώνες εντός του γηπέδου είναι δουλειά του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Και πρέπει σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστήσουμε για την προσπάθεια που κάνουν αποδεικνύοντας καθημερινά ότι δεν παρεκκλίνουν απέναντι σε οποιαδήποτε δυσκολία, από το μεγάλο και κοινό μας στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Από σήμερα όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να ξεκινήσουμε ένα διαφορετικό αγώνα εκτός των ποδοσφαιρικών γραμμών. Ένα αγώνα οικονομικής προσπάθειας που δεν είναι καθόλου εύκολος σε σχέση με τις προκλήσεις και τον ανταγωνισμό που έχουμε ενώπιον μας.

Απέναντι στα αμέτρητα εκατομμύρια των ανταγωνιστών μας, η μόνη απάντηση αυτή τη στιγμή είναι η οικονομική στήριξη του κάθε ΑΠΟΕΛίστα. Με όποια οικονομική δυνατότητα μπορεί.

 

Το σχέδιο «500 APOEL FC», απευθύνεται σε ΑΠΟΕΛίστες με μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

  • Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα 500 τουλάχιστον ατόμων που θα συνεισφέρουν από €1000 μηνιαίως, για τους επόμενους 3 μήνες. Το συντονισμό, την επεξήγηση και τις λεπτομέρειες για τις εισφορές, θα την έχουν ο Κυριάκος Ζιβανάρης μαζί με τον κ. Πάμπο Παλαντζή.
  • Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα και θέλουν να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν είτε με τα γραφεία της εταιρείας στο 22340200 είτε να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής και θα επικοινωνήσουν μαζί σας, τα αρμόδια άτομα.
  • Πιστεύουμε ότι και οι 500 ΑΠΟΕΛίστες που έχουν αυτή την δυνατότητα υπάρχουν αλλά και δεκάδες χιλιάδες που μπορούν να προσφέρουν το ελάχιστο ποσό δίνοντας στον ΑΠΟΕΛ, την μέγιστη βοήθεια μέσα από το σχέδιο «Το μεγαλύτερο sold out στην ιστορία, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

 

JoinViber
          APOEL FC OFFICIAL CHANNEL

 

Share