26.07.2023

Η Stoiximan παραμένει στο πλευρό του ΑΠΟΕΛ ως βασικός χορηγός

Μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα 4 χρόνια
ΑPOELFCXStoiximan1920x1080
Share

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού, περήφανα ανακοινώνει ότι θα παραμείνει μεγάλος χορηγός του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα 4 χρόνια! Συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξή της στο κυπριακό ποδόσφαιρο, η Stoiximan θα είναι βασικός χορηγός του ΑΠΟΕΛ και τις επόμενες σεζόν!

Η Stoiximan βρίσκεται στην πρώτη γραμμή με μια σειρά από χορηγίες τόσο σε ποδοσφαιρικές ομάδες όσο και σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Στηρίζει παράλληλα την κυπριακή κοινωνία μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες και δράσεις που αναλαμβάνει. Πιστή στη στήριξη του ποδοσφαίρου στο νησί μας και στην ανάπτυξή του από την πρώτη μέρα δραστηριοποίησης της στην Κύπρο, η Stoiximan είναι βασικός χορηγός του ΑΠΟΕΛ από το 2021. Μία επιτυχημένη συνεργασία που επισφραγίζεται με την ανανέωση της χορηγίας, με το λογότυπο της Stoiximan να κοσμεί τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ για 4 ακόμη χρόνια.

 

Ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ

«Η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ έρχεται ως επιστέγασμα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχουμε τα τελευταία δύο χρόνια στα οποία η Stoiximan είναι βασικός χορηγός. Μίας ομάδας που έχει αναδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό με τις πορείες της στην Ευρώπη και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο. Εύχομαι η συνεργασία μας να συνεχίσει να αποφέρει καρπούς σε όλα τα επίπεδα και η φετινή σεζόν να σημάνει την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους».

 

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομος Πετρίδης σημείωσε τα εξής

«Κάθε ποδοσφαιρική ομάδα για να έχει επιτυχίες, πρέπει να στηρίζεται στις επιλογές παικτών με ατομική ποιότητα, οι οποίες όμως να συνθέσουν με την ικανότητα του προπονητή, ένα λειτουργικό σύνολο. Σε ένα ποδοσφαιρικό οργανισμό, του μεγέθους του ΑΠΟΕΛ, οι επιλογές για επιτυχία και λειτουργικότητα δεν περιορίζονται μόνο εντός του αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός. Όπως είναι και ο πολύ σημαντικός τομέας των χορηγικών συμφωνιών. Είμαι πολύ χαρούμενος που επεκτείνεται η συνεργασία μας, με ένα καθοριστικό συμπαίκτη σε αυτό τον τομέα. Την εταιρεία Stoiximan.

Η κοινή μας πορεία, η οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 και θα επεκταθεί πλέον μέχρι και το 2027, κατατάσσει τη συνεργασία με την Stoiximan, ως κύριου χορηγού στις αγωνιστικές εμφανίσεις του ΑΠΟΕΛ ως μια από τις μακροβιότερος συνεργασίες στην ιστορία, της ποδοσφαιρικής μας ομάδας».

 

Λίγα λόγια για την Stoiximan

Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία online στοιχηματισμού στην Κύπρο, πρωταγωνιστεί χάρη στις αμέτρητες επιλογές και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της, στηρίζοντας τον κυπριακό αθλητισμό και το ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της στην Κύπρο. Στην Stoiximan θα βρείτε όλα τα μεγάλα παιχνίδια με 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

Αλλά η Stoiximan δεν μένει μόνο εκεί. Στις κεντρικές αξίες της είναι η ανταπόδοση στην κοινωνία και σ’ αυτό το πλαίσιο έχει προχωρήσει στην χορηγία και την υποστήριξη ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών διοργανώσεων και υλοποιεί εκτεταμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει.

 

Share