27.10.2021

Έκπτωση 30% για PCR, σε συνεργασία με Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS

Για τους κατόχους διαρκείας ή όσους έχουν εισιτήριο αγώνα ΑΠΟΕΛ
TymviosLabsOffer1
Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, σε συνεργασία με τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, ανακοινώνει την προσφορά έκπτωσης 30% για τεστ PCR, σε όλους τους κατόχους διαρκείας του ΑΠΟΕΛ καθώς και σε όσους εξασφαλίζουν εισιτήριο αγώνα είτε για εντός είτε για εκτός έδρας αγώνα, που θα αφορά σε κερκίδα που φιλοξενεί φιλάθλους της ομάδας μας, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Επιπλέον της έκπτωσης του 30%, η διοίκηση της ομάδας μας αποφάσισε όπως προχωρήσει η ίδια, σε επιπλέον επιχορήγηση, έτσι ώστε για τους φιλάθλους μας, που θα προχωρήσουν σε εξέταση PCR, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, να ορίζεται ως τελικό αντίτιμο τα €15.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS, για τη συγκεκριμένη συνεργασία.

Προσπάθεια της διοίκησης, με την τελική τιμή για PCR, στα €15 είναι να δοθεί σε όλους τους φιλάθλους μας, η δυνατότητα, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος για τους ίδιους, να έρθει και να υποστηρίξει την ομάδα μας, στην προσπάθεια της για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Είμαστε η πρώτη ομάδα που προχωρούμε σε μια τέτοια απόφαση και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε όλους τους τομείς, για να φέρουμε στο γήπεδο, σε ακόμα μεγαλύτερους αριθμούς, το ισχυρότερο όπλο του ΑΠΟΕΛ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Η προσφορά θα ισχύει με την παρουσίαση της κάρτας διαρκείας ΑΠΟΕΛ ή με την παρουσίαση του εισιτηρίου που θα αφορά σε αγώνα της ομάδας μας, στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS.

- Απαραίτητη η προσκόμιση Πολιτικής Ταυτότητας

Ενημέρωση για την προσφορά στα Κλινικά Χημεία TYMVIOS LABS (Τηλ.: 77774400)

Share