26.06.2023

Εισιτήρια Διαρκείας 2023-24

«Να 'μαι πάλι, στο πλευρό σου...»
1920x1080_SeasonTickets2023.24
Share

«Να 'μαι πάλι, στο πλευρό σου, ΑΠΟΕΛάρα δυνατά, να τραγουδώ…»

 

Αυτό το σύνθημα, δόνησε πέρσι την ατμόσφαιρα, σε κάθε γήπεδο της Κύπρου και έγινε τραγούδι στα χείλη, του κάθε ΑΠΟΕΛίστα.

Αυτό το σύνθημα που συνδέθηκε και με την μεγαλύτερη επίδοση όλων των εποχών, σε σχέση με την παρουσία του κόσμου μας, στους εντός έδρας αγώνες, θα είναι αυτό που θα μας συνοδεύσει και φέτος, αποτυπωμένο πλέον στην κάρτα διαρκείας ως ένα κομμάτι Ιστορίας, της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024.

Αν η προηγούμενη σεζόν ήταν δύσκολη, η επόμενη θα είναι μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Το κυπριακό ποδόσφαιρο έχει αλλάξει ισορροπίες, όμως ο ΑΠΟΕΛ αποδεικνύει ότι όχι μόνο αντέχει αλλά μπορεί να πρωταγωνιστεί και σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Και ο βασικότερος λόγος επιτυχίας είναι ο κόσμος του. Καμία άλλη ομάδα δεν νιώθει να έχει στο πλευρό της, αυτό που έχει ο κάθε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Την δύναμη του να εκπροσωπεί και να αγωνίζεται για χάρη των οπαδών του, ακούγοντας τους, να τραγουδούν «Να 'μαι πάλι, στο πλευρό σου…».

Τώρα λοιπόν είναι ξανά η ώρα του κόσμου, να δώσει την ώθηση που χρειάζεται, για να κτιστεί η ομάδα που θα έχει ως στόχο, να τους κάνει για ακόμα μια χρονιά περήφανους.

Η απόκτηση ενός εισιτηρίου διαρκείας, είναι η δική σου δήλωση. Είναι ο δικός σου τρόπος, να ενισχύσεις, την προσπάθεια της ομάδας μας και να δηλώσεις παρών σε κάθε εντός έδρας αγώνα του ΑΠΟΕΛ. Της αθλητικής Ιδέας που περήφανα, δηλώνεις υποστηρικτής, σε κάθε στιγμή. Και στα εύκολα και στα δύσκολα.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2023-24

- Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2022-2023 που θα ανανεώσουν, θα έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν τη θέση που κατείχαν, με ποσοστό έκπτωσης 10% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου.

- Οι κάτοχοι που αγόρασαν και τα δύο πακέτα εισιτηρίων (Β’ Γύρου και Playoffs) της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, θα έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν τη θέση που κατείχαν, με ποσοστό έκπτωσης 5% επί της αρχικής τιμής του εισιτηρίου. Η έκπτωση μπορεί να εξασφαλιστεί μόνο με αγορά εισιτηρίου διαρκείας, από το τμήμα εισιτηρίων στο Orange Shop.

- Η περίοδος προτεραιότητας θα ισχύσει από τις 26/06 και έως τις 06/07 08/07 (στις 14:00).

- Όσοι εξασφαλίσουν εισιτήριο κατά την πρώτη βδομάδα διάθεσης (από 26/06 έως και 01/07 στις 14:00 03/07 στις 13:00), είτε μέσω ανανέωσης είτε ως νέοι κάτοχοι, τότε ταυτόχρονα, θα εξασφαλίσουν 100 επιπλέον πόντους, στο APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP SCHEME ενώ θα παρακολουθήσουν δωρεάν, το τελευταίο επίσημο φιλικό προετοιμασίας, που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Είσοδος στο γήπεδο για το φιλικό προετοιμασίας, θα είναι εφικτή με την επίδειξη του εισιτηρίου αγώνα. Όσοι έχουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, θα μπορούν να βρουν το εισιτήριο αγώνα, στο “καλάθι αγορών” τους, όταν ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα. Όσοι δεν έχουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, θα πρέπει να παραλάβουν το εισιτήριο αγώνα από το Orange Shop.

- Σε ό,τι αφορά στη βαθμολογική κατάταξη του APOEL FC LOYALTY/MEMBERSHIP SCHEME, ενημερώνουμε ότι θα μεταφερθεί το 5% των βαθμών που έχει συγκεντρωθεί για κάθε μέλος του προγράμματος μέχρι και τις 20/06/2023.

 

Η ελάχιστη διαφοροποίηση της τιμολόγησης, σε σχέση με πέρσι, εδράζεται σε τρία σημεία:

1. Στα εισιτήρια διαρκείας ΑΠΟΕΛ 2023-2024, περιλαμβάνονται συνολικά 23 αγώνες. Ειδικά αφορά σε 18 αγώνες πρωταθλήματος, τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League και 4 αγώνες κυπέλλου εκτός του τελικού. Για τους αγώνες κυπέλλου, η ΚΟΠ έχει φέτος αλλάξει τον τρόπο διεξαγωγής, της διοργάνωσης. Οι αγώνες θα είναι μονοί, εκτός της ημιτελικής φάσης. Αν λοιπόν ο ΑΠΟΕΛ κληρωθεί να αγωνιστεί εντός έδρας στους 3 πρώτους γύρους, τότε ο κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, θα έχει ήδη εξασφαλισμένη, τη θέση του και την είσοδο στο στάδιο ΓΣΠ.

2. Οι τιμές των μεμονωμένων εισιτηρίων σε όλες τις κερκίδες, θα παραμείνουν ως έχουν οριστεί στην Β’ Φάση, της περσινής περιόδου.

- €20 Κανονικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)
- €10 Μαθητικό εισιτήριο (Δυτική και Ανατολική)
- €7 Μαθητικό εισιτήριο (Νότια)
- €1 Παιδικό εισιτήριο (Σε όλες τις κερκίδες)

3. Στη συνολική τιμολόγηση κάθε εισιτηρίου διαρκείας, περιλαμβάνεται ποσό ίσο με το 5% της αξίας του εισιτηρίου διαρκείας. Ποσό που θα κατατίθεται αυτόματα με κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή στον τραπεζικό λογαριασμό του Σωματείου.

 

Όλες οι λεπτομέρειες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2023-24 στο σχετικό Έντυπο Πληροφοριών

 

Αγοράστε ONLINE

 

 
JoinViber
          APOEL FC OFFICIAL CHANNEL

 

Share