16.07.2021

Εισιτήρια Διαρκείας 2021/22

Επιστρέφουμε στη θέση μας!
SeasonTickets2021
Share

Εισιτήρια Διαρκείας 2021/22
Μετά από 1,5 χρόνο, ήρθε η στιγμή για να επιστρέψουμε ξανά δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα, δίπλα στον Θρύλο, δίπλα στον ΑΠΟΕΛ μας.

Μπορεί η πανδημία, να εξακολουθεί να ταλαιπωρεί τη ζωή μας όμως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κερδίσουμε πίσω την ελευθερία μας. Και για όλους εμάς, τους φιλάθλους και τους οπαδούς, της μεγαλύτερης και ενδοξότερης ομάδας στην Κύπρο, μια από τις έννοιες της ελευθερίας στην καθημερινότητα μας είναι, να πάρουμε ξανά τη θέση μας και να υποστηρίξουμε αυτούς που θα αγωνιστούν με τη γαλαζοκίτρινη ασπίδα στο στήθος.

Το σύνθημα για την καμπάνια των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 είναι η φράση «Επιστρέφουμε στη Θέση μας!». Και είναι μια φράση με πολλές έννοιες.

Επιστρέφουμε στη θέση μας ως ΑΠΟΕΛ. Μετά την κακή περσινή περίοδο και την αποτυχία της επίτευξης των στόχων μας, είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ιστορία, να επιστρέψουμε δυνατοί και να ορίσουμε ξανά την κορυφή ως τον αγωνιστικό μας προορισμό.

Επιστρέφουμε στη θέση μας, σε μια κοινή προσπάθεια για να αποδείξουμε σε όλους όσους αμφισβήτησαν, χλεύασαν και υποτίμησαν τον ΑΠΟΕΛ θεωρώντας ότι δεν είμαστε κατά παρασάγγας, η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Επιστρέφουμε στη θέση μας, σε ό,τι αφορά σε όλα όσα αντιπροσωπεύουν τον ΑΠΟΕΛ μας. Στις αξίες και τα ιδανικά μας, στην αποκατάσταση της περηφάνιας του κόσμου μας, στη στήριξη της, στις καλές και στις κακές στιγμές, με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος.

Επιστρέφουμε και πρακτικά στη θέση μας. Στο κάθισμα μας. Στο μέρος όπου ο καθένας μας διατηρεί τις αναμνήσεις του. Εκεί όπου έχει ζήσει τις κατακτήσεις των τροπαίων, τις συγκινήσεις της Ευρώπης, τις λύπες από τις ήττες και τις ισοπαλίες αλλά και τους μεγάλους γαλαζοκίτρινους θριάμβους.

Είναι η ώρα να αποδείξουμε ότι εμείς, όλοι μαζί, ομάδα και κόσμος, πιστεύουμε στου Θρύλου τις χαρές, εκείνες που είναι από άλλες εποχές. Και αυτή την πίστη μας, τη δείχνουμε με τον τρόπο που πρέπει. Δίπλα στην ομάδα μας. Δίπλα στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελλήνων Λευκωσίας.

Όλες οι πληροφορίες για τα Εισιτήρια Διαρκείας 2021/22

Share