06.06.2022

Απόκτησε και εσύ ένα συλλεκτικό NFT από την πρώτη συλλογή της ομάδας μας

Την Τετάρτη 08/06 η κλήρωση για το NFT του πρώτου τροπαίου
nft_Trophy
Share

Ξεκίνησε την Τετάρτη 01/06 η πώληση της πρώτης συλλογής NTF του ΑΠΟΕΛ «Η Ασπίδα της Δόξας/Shield of Glory».

Αγοράζοντας ένα NFT αποκτάς ένα από τα 1926 κομμάτια, βασισμένα σε τέσσερα ιστορικά εμβλήματα όπως διαμορφώθηκαν σχεδιαστικά, μέσα από τα 96 χρόνια ζωής της ομάδας.

Ταυτόχρονα με την αγορά, θα λάβεις μέρος στην κλήρωση για να κερδίσεις, σε NFT, το πρώτο τρόπαιο Πρωταθλήματος που απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ το 1936. Η κλήρωση για το NFT του πρώτου τροπαίου Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 08/06.

  • Το Αρχικό

Αυτό είναι το πρώτο επίσημο έμβλημα του ΑΠΟΕΛ. Βασικά χρώματα ήταν το λευκό και το κίτρινο. Στην εξέλιξη του, το λευκό θα αντικατασταθεί από το μπλε.

 

  • Το Δεύτερο (1963)

Στις φανέλες των ομάδων, δύσκολα τοποθετούνταν τα εμβλήματα. Επι της ευκαιρίας, της πρώτης συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ, στα ευρωπαϊκά κύπελλα, η ομάδα δημιούργησε την 2η έκδοση που είχε τοποθετηθεί στα κοστούμια των ποδοσφαιριστών που θα ταξίδευαν για να αγωνιστούν στην Νορβηγία, απέναντι στην Gjøvik-Lyn, το 1963.

 

  • Το Τρίτο (1970)

Η τρίτη επίσημη έκδοση του εμβλήματος του ΑΠΟΕΛ, εμφανίζεται στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Πλησιάζει σε σχήμα το υφιστάμενο και τοποθετείτο στις φανέλες από ράφτη, με το χέρι.

 

  • Τα Δύο Αστέρια

Από την αγωνιστική περίοδο 1985-86, το έμβλημα του ΑΠΟΕΛ, παίρνει μόνιμη θέση στις εμφανίσεις της ομάδας. Αποκτά το κλασικό σχήμα που ισχύει μέχρι και σήμερα, χωρίς όμως τα δυο χρυσά αστέρια που τοποθετήθηκαν πάνω από το σήμα, την περίοδο 2009-2010.

 

Το κάθε έμβλημα αποτελείται από 4 εκδόσεις:
  1. Τυπική έκδοση (1200 κομμάτια)

  2. Χάλκινη έκδοση (500 κομμάτια)

  3. Ασημένια έκδοση (210 κομμάτια)

  4. Χρυσή έκδοση (16 κομμάτια)

 

StandardEdition
Standard Edition
GoldSilverBronze
Gold/Silver/Bronze Editions

 

Το κάθε NFT στη συλλογή «Η Ασπίδα της Δόξας/Shield of Glory», της πρώτης συλλογής NFT της ομάδας μας, είναι ένα κομμάτι της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ, είναι σπάνιο, πιστοποιημένο και επίσημο. Αυτά τα NFTs είναι νομίσματα στο blockchain, δεν μπορούν να αντιγραφούν και μπορούν να περάσουν με ασφάλεια από γενεά σε γενεά.
  • Τα 1926 NFT’s τιμούνται προς €90 το ένα.

  • Ο αγοραστής, δεν μπορεί να επιλέξει ποιο NFT θα αγοράσει αφού του φανερώνεται, μετά την αγορά.

  • Μπορείτε να κάνετε της αγορά σας μέσω του TheFutbolApp κατεβάζοντας την εφαρμογή σε iPhone ή Android.
  • Η διαδικασία αγοράς περιγράφετε βήμα βήμα στο πιο κάτω βίντεο.

  • Όποιος αποκτήσει ένα NFT, θα αποκτά ταυτόχρονα και ένα εισιτήριο για είσοδο στην κλήρωση για το NFT του πρώτου τροπαίου πρωταθλήματος.
  • Όποιος αποκτήσει ένα NFT από κάθε έμβλημα (ανεξαρτήτως έκδοσης), αποκτά ταυτόχρονα και 40 εισιτήρια (4Χ10) για είσοδο στην κλήρωση, για το NFT του πρώτου τροπαίου πρωταθλήματος (1936).

 

trophy
Το πρώτο τρόπαιο Πρωταθλήματος που απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ το 1936

Το non-fungible token (NFT) είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό πνευματικής ιδιοκτησίας που αποθηκεύεται μέσα στο blockchain. Πρόκειται για μοναδικές στο είδος τους, μονάδες δεδομένων (data units) που περιέχουν πληροφορίες σχετικά με την ιδιοκτησία ενός περιουσιακού στοιχείου, αποθηκευμένες σε ασφαλή κρυπτογραφημένη καθολική αλυσίδα καταχωρίσεων, δηλαδή σε ένα blockchain. Η τεχνολογία blockchain συνίσταται, στη δημιουργία ενός αποκεντρωμένου (decentralized) λογιστικού καθολικού, κοινού για όλους τους εμπλεκόμενους, οι οποίοι αποθηκεύοντας ένα αντίγραφό του, συνεισφέρουν σε μια αλγοριθμική επιβεβαίωση που λειτουργεί ως πυλώνας ασφάλειας και διαφάνειας της εκάστοτε συναλλαγής, χωρίς την παρεμβολή οποιασδήποτε κεντρικής οντότητας (π.χ. μιας τράπεζας) και χωρίς περιθώριο παραβίασης (hacking).


 

Share