17.05.2023

Ανοικτές Προπονήσεις Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2023

Για αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες τα έτη 2010-2018
COVER_ACADEMY_AniktesProponiseis2023
Share

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοικτών προπονήσεων (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) για αθλητές και αθλήτριες γεννηθέντες τα έτη 2010-2018.

Στόχος είναι να δοθεί σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου επιπέδου και εμπειρίας την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο που εκπαιδεύουμε τους/τις ποδοσφαιριστές/ρίστριες μας.

Οι ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 29 Μαΐου μέχρι τις 09 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στις επαρχίες Λευκωσίας και Πάφου.

 

1) Pascal (Λευκωσία)

2) Αρχάγγελος (Λευκωσία)

3) Nuevo Campo (Λευκωσία)

4) Γήπεδο Μουττάλλου (Πάφος)

 

Η συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια δίνει τεράστια έμφαση στα τμήματα υποδομής με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών/τριών του από μικρές ηλικίες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στα τμήματα βάσης δίνει μεγάλη έμφαση στην πολύπλευρη ανάπτυξη που θα πρέπει να λαμβάνουν οι αθλητές όπως είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, της τεχνικής, της ψυχολογίας, των ηγετικών ικανοτήτων και της κριτικής σκέψης μέσα από ένα απόλυτα παιδαγωγικό και δημιουργικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Ο/Η κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να συμπληρώσει την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής για τις ανοικτές προπονήσεις.

Θα σταλθεί μήνυμα SMS στον/ην κάθε ενδιαφερόμενο/η με το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαΐου 2023.

Share