09.05.2022

Ανοικτές Προπονήσεις Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ 2022

Για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2009-2018
Cover
Share

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την διεξαγωγή ανοικτών προπονήσεων (περιλαμβανομένων των τερματοφυλάκων) για αθλητές γεννηθέντες τα έτη 2009-2018.

Οι ανοικτές προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 16 Μαΐου μέχρι το τέλος του Ιούνη στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Πάφου.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και δοκιμαστικά για τις επίλεκτες ομάδες Grassroots της Ακαδημίας, κατόπιν επιλογής του τεχνικού επιτελείου.

 

1) Pascal (Λευκωσία)

2) Αρχάγγελος (Λευκωσία)

3) Nuevo Campo (Λευκωσία)

4) Γήπεδο Καρμιώτισσας (Λεμεσός)

5) Γήπεδο Μουττάλλου (Πάφος)

 

Η συμμετοχή στις ανοικτές προπονήσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ

 

Ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια δίνει τεράστια έμφαση στα τμήματα υποδομής με κύριο στόχο την ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών/τριών του από μικρές ηλικίες ακολουθώντας τη φιλοσοφία του με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Η μεθοδολογία που ακολουθείται στα τμήματα βάσης δίνει μεγάλη έμφαση στην πολύπλευρη ανάπτυξη που θα πρέπει να λαμβάνουν οι αθλητές όπως είναι η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, της τεχνικής, της ψυχολογίας, των ηγετικών ικανοτήτων και της κριτικής σκέψης μέσα από ένα απόλυτα παιδαγωγικό και δημιουργικό περιβάλλον προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κάθε ηλικίας.

Ο/Η κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να συμπληρώσει την πιο κάτω αίτηση συμμετοχής για τις ανοικτές προπονήσεις.

Θα σταλθεί μήνυμα SMS με το πρόγραμμα των προπονήσεων μέχρι τις 15 Μαΐου 2022.

Share