09.11.2022

Ξεκινά αύριο με APOEL FC Esports, to FIFAe Club Series 2023™

Το κορυφαίο γεγονός για τους συλλόγους esports της FIFA
FIFAeClubSeries
Share

Ο APOEL FC Esports ως η πρώτη κυπριακή ομάδα στην ιστορία του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου που αποκτά verification (πιστοποίηση) έχει εξασφαλίσει και τη συμμετοχή της, στο FIFAe Club Series™ 2023.

Πρόκειται, για τα προκριματικά, που θα καθορίσουν τις ομάδες, οι οποίες θα προκριθούν, στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ομάδα μας αύριο θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της. Τη σύνθεση του APOEL FC Esports, θα αποτελέσουν οι Μάριος Αργυρίδης και Γιώργος Παναγιώτου. Ενημέρωση για τις ακριβείς ώρες των αγώνων, θα δημοσιευτεί αύριο.

Λεπτομέρειες για το FIFAe Club Series:

Το κορυφαίο γεγονός για τους συλλόγους esports της FIFA επέστρεψε. Παρακολουθήστε την προσπάθεια όλων των συλλόγων που συμμετέχουν, καθώς η πρόκριση στο FIFAe Club Series 2023™ θα γίνει σε διαδικτυακή μορφή με παίκτες να διαγωνίζονται από το σπίτι με διάρκεια τριών εβδομάδων.

Οι καλύτεροι σύλλογοι από αυτό το στάδιο θα φτάσουν στα FIFAe Club Playoffs™, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι για μία από τις 22 θέσεις πρόκρισης.

Η κορυφαία εκδήλωση για τους συλλόγους esports στο EA SPORTS FIFA™ - το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFAe™ - πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά το 2017 ως εκδήλωση 1v1.

Στη συνέχεια άλλαξε μορφή και το επόμενο έτος μεταλλάχτηκε σε 2v2. Μια μορφή που έχουν αγαπήσει οι θαυμαστές, του ηλεκτρονικού ποδοσφαίρου. Πέρυσι, στους Τελικούς της FIFAe 2022, η εκδήλωση έλαβε χώρα μπροστά σε μια κατάμεστη αρένα υποστηρικτών και παικτών, όπου το δίδυμο AndoniiPM και Tuga810 πήραν το τρόπαιο, εκπροσωπώντας τους Riders.

Οι παραδοσιακοί ποδοσφαιρικοί σύλλογοι με αποκλειστικές ομάδες esports, καθώς και οι εξειδικευμένοι σύλλογοι esports, μπορούν να προκριθούν στην πιο δημοφιλή εκδήλωση FIFA esports Club της χρονιάς. Όλες οι ομάδες θα παλέψουν εναντίον των αντιπάλων τους για την απόλυτη δόξα και τα πιο λαμπρά φώτα της δημοσιότητας για να γίνουν Πρωταθλητές FIFAe World Cup 2023™.

Share