18.11.2007

Τιμητική Σταύρου Γεωργίου

Share

Σε ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα, που έγινε σήμερα το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Στίβου του ΓΣΠ, ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση τίμησαν τον Σταύρο Γεωργίου για την προσφορά του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν μικτά με ποδοσφαιριστές και από τις 2 ομάδες. Στην Μπλέ ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη αγωνίστηκαν οι  Κίσσας, Λουκά, Δασκαλάκης, Κωνσταντίνου, Μποαβεντούρα, Έμερσον, Νικολάου, Σόσιν, Στ. Γεωργίου, Φρούσσος, Μαλέκος (Ζε Κάρλος, Μαχλάς, Μοραΐς, Νικολόσκι, Θεοδώρου, Παναγιώτου, Φερνάντες) και στην Λευκή ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αγωνίστηκαν οι Νάγκι, Κόντης, Λ. Λουκά, Φλορέα, Πουρσαϊτίδης, Σκοπελίτης, Πίντο, Λαμπάν, Ταβάρες, Φαμπίνιο, Τσόροβιτς (Μιντίκκης, Ντεγιάνοφ, Κωνσταντίνου, Λουμπούτης, Ανδρέου, Σωτηρίου).

Ο αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Τον Σταύρο Γεωργίου τίμησαν πριν την έναρξη του αγώνα το ΑΠΟΕΛ, οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση, οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ, ο ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ Λάρνακας, ΣΥ. ΦΙ ΑΠΟΕΛ Λεμεσού, ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ Μακεδονίας, ο Εθνικός Άχνας, οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού Άχνας, η ΠΑΕΕΚ, το ΓΣΠ, ο ΠΑΣΠ, η ΕΑΚ, το Supersport fm και Sporday, το Αθλητικό Βήμα και αρκετοί προσωπικοί φίλοι.

Share