14.11.2007

Τιμητική Σταύρου Γεωργίου

Share

Το Σάββατο στις 17 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί τιμητικός αγώνας μεταξύ  ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης για τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Σταύρο Γεωργίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο βοηθητικό γήπεδο του ΓΣΠ στις 5:00 μ.μ.

Ο Σταύρος Γεωργίου έχει αποχωρήσει από το ΑΠΟΕΛ από τον Ιανουάριο του 2007 αλλά έχει μείνει στις καρδιές του κόσμου του ως ο ¨Μεγάλος Σταύρος Γεωργίου¨ του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σταύρος Γεωργίου ξεκίνησε την καριέρα του από τον  Απόλλωνα ενώ του δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί  σε ομάδα πρώτης κατηγορίας σε μεγάλη σχετικά ηλικία, στα 25 του χρόνια. Η μεγάλη ευκαιρία στην καριέρα του όμως ήρθε τον Ιανουάριο του 2002 όταν πέρασε τη πόρτα του Αρχαγγέλου. Η πορεία του Σταύρου στο ΑΠΟΕΛ ήταν μεγάλη , 5 αγωνιστικές περιόδους στις οποίες πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα, 1 κύπελλο και 1 κατάκτηση ασπίδας. Μεγαλύτερη όμως από την πορεία του ήταν η αγάπη η οποία έδωσε και εισέπραξε από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του ομολογεί  "Δεν βρίσκω λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Ξέρεις στο ποδόσφαιρο μπορεί κάποιος να κερδίσει πολλούς τίτλους αλλά να μην τον ξέρει κανένας. Αυτό που μένει για μας τους ποδοσφαιριστές στο τέλος της ημέρας είναι η αγάπη και η αναγνώριση του κόσμου. Με τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ πάντα είχα τις καλύτερες σχέσεις. Πάντα τους είχα και πάντα θα τους έχω στην καρδιά μου . Είναι μοναδικοί είναι ανεπανάληπτοι. Δεν το κρύβω ότι σε αρκετές περιπτώσεις που αντιμετώπισα προβλήματα τραυματισμών πάντα έσφιγγα τα δόντια και πολλές φορές έβαζα ενέσεις για να παίξω για τον μεγάλο και υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Θυμάμαι ένα αγώνα κυπέλλου με την Ανόρθωση που χάσαμε με 2-0 στο ΓΣΠ και δέχθηκα κόκκινη κάρτα. Ολόκληρη η κερκίδα του ΑΠΟΕΛ σηκώθηκε και φώναζε Μεγάλε Σταύρο Γεωργίου! Αυτές οι στιγμές ήταν μοναδικές, ήταν ανεπανάληπτες και θα με συνοδεύουν για μια ολόκληρη ζωή".

Αυτή την αγάπη προς το Σταύρο Γεωργίου καλούμε τον κόσμο να εκφράσει ακόμα μια φορά δίνοντας το παρόν του στην τιμητική του το Σαββάτο 17 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ.     

Share