24.10.2007

Τεύχος Νοεμβρίου 2007

Share

Διαβάστε στο τεύχος Νοεμβρίου στο επίσημο περιοδικό της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ:

Issue 2: 81 xronia81 χρόνια ΑΠΟΕΛ, 81 ιστορικές στιγμές  

Μέγάλο αφιέρωμα στα 81 χρόνια ζωής του ΑΠΟΕΛ

Issue 2: Marinos SatsiasΣυνέντευξη με τον αρχηγό μας Μαρίνο Σατσιά:

Το Πάθος έχει χρώμα γαλαζοκίτρινο.

"…Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Δεν είναι μόνο το περιβραχιόνιο. Ούτε μόνο τα ενενήντα λεπτά στο γήπεδο. Κάποτε χρειάζεται να χειριστείς κι άλλα θέματα. Πολλές φορές έρχονται συμπαίκτες μου να μου μιλήσουν για κάτι που τους απασχολεί. Αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά, γιατί νιώθω ότι με σέβονται πρώτα απ’ όλα σαν άνθρωπο. Και ο προπονητής μιλά μαζί μου και με τη διοίκηση έχω μία καλή και σωστή επικοινωνία. Αυτή η επικοινωνία μάς βοήθησε να έχουμε πρωταγωνιστικές πορείες τα τελευταία χρόνια…"

Issue 2:MoraisΤην πρώτη αποκλειστική συνέντευξη του Νούνο Μοράις στην Κύπρο:

"Αφοσίωση στην ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ" 

"…Είναι ένα συναίσθημα το οποίο δύσκολα μπορώ να περιγράψω. Φυσικά, με την πάροδο του χρόνου συνηθίζεις και παύεις να τους βλέπεις ως μεγαθήρια. Eιλικρινά ποτέ δεν πίστευα ότι θα συναντούσα τόσο προσιτούς κι απλούς ανθρώπους. Ήταν άψογοι σε όλα, μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο…"

Issue 2: CorovicΣυνέντευξη με την τελευταία μας μεταγραφή Νεμάνια Τσόροβιτς:

«Θέλω το νταμπλ!»

"…Το μόνο σίγουρο ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι μερικά χρόνια αργότερα θα έπαιρνα μεταγραφή στην ομάδα που φιλοδώρησα με δύο γκολ (γέλια)! Πέραν της πλάκας κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια (ΑΠΟΕΛ- Μαριμπορ) και η αλήθεια να λέγεται είχα εντυπωσιαστεί με τον ΑΠΟΕΛ. Είχα καταλάβει ότι επρόκειτο για μεγάλη ομάδα, γεγονός που διαπίστωσα ιδίοις όμμασι όταν πρωτοήρθα στην Κύπρο. Τώρα όμως που ζω την ομάδα αντιλήφθηκα πολύ περισσότερα..."

 

Issue 2: LellosΣυνέντευξη Με τον Λέλλο Γεωργιάδη. Το τερματοφύλακα της ομάδας του '48-'49 που έκανε το τελευταίο Back2Back του ΑΠΟΕΛ.

"Ο θρύλος που έκανε Back2Back"

"«…Το 1949, κατά την άποψή μου, το ΑΠΟΕΛ είχε μία από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία του. Ήταν όλοι παίκτες πρώτης τάξεως. Από πού να αρχίσω. Λυκούργος Αρχοντίδης, ένας άριστος παίκτης, ταχύς, ντριπλέρ, κεφαλιές, σουτ βολίδα. Από τους μεγαλύτερους παίκτες που έβγαλε η Κύπρος. Ζέτας, Κερεμέζος, Σιαντρής, Γρηγοριάδης, Αβρααμίδης, Τσίγκης, Αριστείδου,Ταλιάνος και πολλοί άλλοι…».

Issue 2: IliadesΑΠΟΕΛ VIP: Γιώργος Ηλιάδης
"DNA ΑΠΟΕΛ"
 

«…Η πρώτη φορά που πήγα στο γήπεδο ήταν το 1951 με το θείο μου στον τελικό του κυπέλλου. Σ’ εκείνον τον αγώνα νικήσαμε με 7-0 και από τότε έγινα ασφαλώς ΑΠΟΕΛίστας…»

Issue 2: Apoel WomanΑΠΟΕΛ Woman: Κωνσταντίνα Πόπη Κόντη 

Παθιασμένη με την μπάλα

"…Όταν πρόκειται για σημαντικούς αγώνες πηγαίνω ασυζητητί. Σε αντίθετη περίπτωση, παρακολουθώ το ματς στην τηλεόραση ή ενημερώνομαι από το ραδιόφωνο…"

Issue 2: 3 thriloi gia to thrilo3 Θρύλοι για το ΘΡΥΛΟ

Λεωνίδας Λεωνίδου, Νίκος Παντζιαράς και Άραμ Πετροσιάν απαντούν σε 4 ερωτήματα που για τη σημερινή ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Issue 2: uefa club forumΤo ΑΠΟΕΛ στο EUROPEAN Club Forum

Τα τελευταία τρία χρόνια, το ΑΠΟΕΛ συμμετέχει συστηματικά στο European Club Forum, μαζί με τα μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Μία συμμετοχή που προσφέρει πολλά στην ομάδα, τόσο σε θέματα γνώσεων, όσο και επαφών, ενώ την ίδια στιγμή ανεβάζει το κύρος της στα σαλόνια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Μάριος Γεωργίου, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Ltd συμμετείχε στις τελευταίες έξι συναντήσεις και μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του.

Issue 2: Secrets10 + 1 Μυστικά του Μιχάλη Μορφή 

Issue 2: CookingWhat's Cooking? 

Ο Έμερσον ΜΟΪΣΕ ΚΟΣΤΑ προτείνει… Porco costela 

Το παρασκήνιο μιας ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ... Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης υπόγραψε το νέο του συμβόλαιο. Μάθετε όλο το παρασκήνιο

Επίσεις όλες οι μόνιμες στήλες, οι φωτογραφίες του μήνα από την μαγική κερκίδα του ΑΠΟΕΛ, FAN Pages και πολλά πολλά άλλα.

Share