27.12.2007

Τεύχος Ιανουαρίου 2008

Share

Διαβάστε στο τεύχος Ιανουαρίου στο επίσημο περιοδικό της οικογένιας του ΑΠΟΕΛ:

Nίκος ΜΑΧΛΑΣ

Νίκος ΜΑΧΛΑΣ: Eίμαι εδώ απλά γιατί... «γουστάρω» αυτή την ομάδα Eίμαι εδώ απλά γιατί... «γουστάρω» αυτή την ομάδα

"… Είναι θέμα χημείας της ομάδας. Μπορεί να είναι οι αλλαγές που έγιναν, μπορεί να φταίμε κι εμείς οι ποδοσφαιριστές, να μην έχουμε βρει ακόμη τα πατήματα που θέλουμε. Μπορεί να είναι καλύτερες οι υπόλοιπες ομάδες. Αν θέλει κάποιος μπορεί να βρει πολλές δικαιολογίες. Το θέμα είναι ότι αυτό συνεχίζεται, και τόσο εμάς τους ποδοσφαιριστές όσο και τον προπονητή -που μιλάμε σε καθημερινή βάση- μας έχει προβληματίσει…"

Xρύσης ΜΙΧΑΗΛ

Χρύσης ΜΙΧΑΗΛ: Golden BoyGOLDEN BOY. Το Χρυσό Παιδί του ΑΠΟΕΛ εξωτερικεύει τις σκέψεις του στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ.

"… Το έχω δηλώσει εδώ και καιρό πως για μένα είναι μια ζωή το ΑΠΟΕΛ, διανύω τον πέμπτο μου χρόνο στην ομάδα, κέρδισα τίτλους και είχα περισσότερες χαρές παρά λύπες. Είναι φυσικό λοιπόν να νιώθω ΑΠΟΕΛίστας.…"

Ντάνιελ ΦΛΟΡΕΑ

Daniel Florea: Θέλω να μείνωΘέλω να μείνω

Ο Ρουμάνος Αμυντικός μιλάει για το πόσο συνδέθηκε με την ομάδα μας.

"…Κ Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο για ακόμη έξι μήνες με το ΑΠΟΕΛ και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψω στη Ρουμανία. Δεν το βλέπω να παίξω ποτέ σε κάποια άλλη κυπριακή ομάδα. Πάντως, θα ήθελα να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για ακόμη δύο τρία χρόνια…"

ΑΠΟΕΛvip 

VIP: Κυριάκος ΚυριάκουKυριάκος ΚΥΡΙΑΚΟΥ Σαξές

Ο άνθρωπος που είτε μέσα είτε έξω από τα διοικητικά πάντα είναι δίπλα στην ομάδα.

"… Ο ΑΠΟΕΛίστας ο γνήσιος δεν πρέπει να περιμένει τηλεφώνημα από το συμβούλιο για να δώσει λεφτά. Όταν δει από μόνος του ότι το συμβούλιο έχει ανάγκη από χρήματα πρέπει να συνεισφέρει. Εγώ ότι έχω δώσει δεν το έκανα για να ακούγεται. Όσο μπορώ βοηθάω.…"

ΑΠΟΕΛwoman

Τζένη Τζελαλίδου ΚΑΨΗΕλένη Τζελαλίδου KΑΨΗ

Χορτασμένη με το ποδόσφαιρο

«… Δυστυχώς δεν απόλαυσα όλους τους αγώνες παρά μόνο τα δύο τελευταία παιχνίδια, διότι μόλις είχα γεννήσει τον Άνθιμο. Ο τελικός όμως ήταν πραγματικά ανεπανάληπτος, μας πρόσφερε μεγάλες συγκινήσεις…».

Ask The Coach

Ask the coachΟ προπονητής μας συνεχίζει να διαβάζει και να απαντάει στα email σας.

ΑΠΟΕΛsecrets 

Τάσος ΚΙΣΣΑΣ: 10 + 1Ο ΤΑΣΟΣ ΚΙΣΣΑΣ μάς αποκαλύπτει 10 + 1 μυστικά του!

Τους πήραμε και πάλι

Ντέρμπι ΑΠΟΕΛ - ΟμόνοιαΠλούσιο φωτορεπορτάζ από τη νίκη μας επί του αιώνιου αντιπάλου.

15 ευχές για το 2008

15 ευχές για το 2008Μπήκε ο νέος χρόνος και το ΑΠΟΕΛFC τον υποδέχεται με 15 ευχές, οι οποίες αν πραγματοποιηθούν θα μας κάνουν τους πιο ευτυχισμένους οπαδούς στον πλανήτη.

2007 ROLLERCOASTER Συναισθημάτων

Ανασκόπηση 2007Ανασκόπηση της χρονιάς που έφυγε

Ένα πρωτάθλημα που μας ανέβασε στα ουράνια κι ένας αποκλεισμός που μας έριξε στα τάρταρα, σκιαγραφούν μία χρονιά που θα μπορούσε να είχε τον τίτλο «rollercoaster».

Kυρ. ANTΩΝΑΚΗΣ ΛΟΥΚΑ

Κυρ. ΑντωνάκηςΟ άνθρωπος που... ΤΑ ΕΙΔΕ ΟΛΑ!

Έχει στο παλμαρές του: Εννιά πρωταθλήματα, έντεκα κύπελλα, οκτώ ασπίδες. Μα, καλά ποιος είναι; Ο κυρ Αντωνάκης, η ψυχή του ΑΠΟΕΛ, τα τελευταία 36 χρόνια, που όλα αυτά τα χρόνια είδε την ιστορία του ΑΠΟΕΛ να περνά μπροστά από τα μάτια του…

ΑΠΟΕΛretro 

Γιόζεφ ΚΙΟΥΝΣΛΕΡΓΙΟΖΕΦΚΙΟΥΝΣΛΕΡ

Ο πατέρας του κυπριακού ποδοσφαίρου. Διαβάστε για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟ. 1934 -1951 Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΕ

15 XΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

Κυριάκος ΓΙΑΓΚΟΥΛΗΣ

Κυριάκος ΓΙΑΓΚΟΥΛΗΣΟ απομηχανής ΘΕΟΣ.

Συνέντευξη με τον προπονητής μας στην καλαθόσφαιρα.

"…Αποφάσισα να αναλάβω την τύχη του ΑΠΟΕΛ, αφού όντας στην ομάδα σαν τεχνικός σύμβουλος, ήξερα ότι αυτή η ομάδα είχε μέλλον. Μπορεί το καλοκαίρι να έγιναν κάποια λάθη, αλλά στην ομάδα υπήρχε καλό κλίμα, όρεξη για δουλειά και ποιοτικό υλικό. Η απόφαση δεν ήταν δύσκολη όταν ο κ. Παπαδόπουλος -για κάποιους λόγους- δεν ήρθε και έτσι αποφάσισα να αναλάβω προπονητής…"

Αυτά και πολλά άλλα στο ΑΠΟΕΛFC, το επίσημο περιοδικό της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ

Από τις 28 Δεκεμβρίου στα περίπτερα

Share