16.12.2021

Τα παιδιά μας, προσφέρουν στα παιδιά που το έχουν ανάγκη

Φιλανθρωπικές ενέργειες από την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ
AcademyCSR_16.12.21
Share

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και της καλλιέργειας του πνεύματος προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας, θα διεξαχθούν κατά τη διάρκεια των φετινών εορταστικών ημερών των Χριστουγέννων, διάφορες δράσεις από πλευράς της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ.

Αθλητές από όλα τα τμήματα, μαζί με τους προπονητές τους, θα προσφέρουν αγαθά για την κάλυψη των αναγκών ευάλωτων ομάδων παιδιών, σε συνεργασία με Φιλανθρωπικούς Οργανισμούς.

Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε χθες με την παράδοση ενός φορητού υπολογιστή, ενός Tablet και μιας τσάντας υπολογιστή, για τις ανάγκες του Οργανισμού «Hope for Children - Το Σπίτι του Παιδιού». Η παράδοση έγινε μετά από πρωτοβουλία των γονιών της ομάδας του 2010 του κλιμακίου Pascal της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ από τους αθλητές και τους προπονητές τους στη Διευθύντρια του Οργανισμού κα. Τάνια Μασιά.

Ο κ. Μαθιός εκπροσωπώντας τους γονείς τόνισε ότι είναι με μεγάλη χαρά και αίσθημα ευθύνης που γίνεται αυτή η ενέργεια, κατανοώντας το έργο που επιτελεί ο Οργανισμός ως προς τη στήριξη κακοποιημένων παιδιών, με την ευχή κανένα παιδί να μη βιώσει ποτέ την κακοποίηση. Η κα. Μασιά αφού ευχαρίστησε τους γονείς, τα παιδιά και τους προπονητές τους, δήλωσε ότι τέτοιες ενέργειες είναι αξιοσημείωτες και βοηθούν το έργο του Οργανισμού που είναι η στήριξη παιδιών ανά το Παγκύπριο.

Παρόμοιες ενέργειες θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες και από άλλες ομάδες της Ακαδημίας με στόχο την προσφορά και προς άλλους Οργανισμούς που το έχουν ανάγκη αυτές τις δύσκολες μέρες.

Gallery
Share