26.11.2007

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ανόρθωση

Share

Ο κύριος Τάκης Αντωνίου εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, μετά τον αγώνα της Κυριακής δήλωσε στο www.apoelfc.com.cy.

"Η ομάδα μας χθες πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη από βαθμολογικής πλευράς που την διατηρεί στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Ανόρθωση και δημιουργώντας πλέον και μια διαφορά 2 βαθμών από την Ομόνοια που ακολουθεί στην 3η θέση.

Είναι πολύ ενθαρρυντικό για μας που καταφέραμε να πετύχουμε την 3η συνεχόμενη νίκη και προσδοκούμε, ανεβάζοντας την απόδοση μας στη συνέχεια, να επεκτείνουμε αυτό το νικηφόρο σερί έτσι ώστε να  διατηρηθούμε και φέτος μέσα στους στόχους μας. Η απόδοση της ομάδας μας δεν κυμάνθηκε σε πολύ ψηλά επίπεδα, όμως υπήρχαν διαστήματα που η ομάδα μας ήταν αρκετά καλή και το κυριότερο όταν ο αντίπαλος μας κατάφερε να μας ισοφαρίσει οι παίχτες μας με τη βοήθεια και του κόσμου κατάφεραν να αντιδράσουν αποτελεσματικά και αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Στα ευχάριστα από το χθεσινό αγώνα περνά η χρησιμοποίηση του Ζε Κάρλος  για 45 λεπτά κάτι που αποτελεί μέγα σταθμό στην προσπάθεια του παίχτη να επανέλθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί είναι ένας παίχτης στον οποίο ο προπονητής αλλά και όλοι μας στηρίζουμε πολλά για τη συνέχεια.

Θα πρέπει για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσουμε τους φίλους της ομάδας μας που πραγματικά στάθηκαν στο πλευρό των ποδοσφαιριστών μας όταν τους χρειάζονταν και δεν είναι τυχαία η σχετική αναφορά του Μαρίνου Σατσιά ,του αρχηγού της ομάδας μας, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε τον αγώνα."

Share