25.10.2007

Παρουσίαση Ιστοσελίδας

Share

Σε διάσκεψη τύπου στο Ολυμπιακό μέγαρο παρουσιάστηκε σήμερα η καινούργια μας επίσημη ιστοσελίδα www.apoelfc.com.cy

Τη παρουσίαση προλόγισε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κύριος Κυριάκος Ζιβανάρης, ο οποίος τόνισε τη σημασία την οποία έδωσε η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ στην αναγκαιότητα δημιουργίας μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας αντάξιας της παρουσίας της ομάδας μας.

Ο κύριος Ζιβανάρης μεταξύ άλλων ανέφερε τα ακόλουθα ¨ Το ίντερνετ είναι εδώ και χρόνια για καλά στη ζωή μας και  είναι η πρώτη εντύπωση που βγάζει η κάθε ομάδα προς τα έξω στον οποιοδήποτε, σε ολόκληρο το κόσμο.

Συνάμα χρωστούσαμε και στον κόσμο της ομάδας μας μια σωστή πηγή πληροφόρησης που θα αντιπροσώπευε επάξια την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου.

Για να επιτύχουμε αυτό το στόχο ψάξαμε πολύ για να βρούμε τη καλύτερη λύση. Και τη βρήκαμε στην πρώτη εταιρεία του χώρου στην Κύπρο. Σε μια εταιρεία με τεράστια εμπειρία  τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Την NETQUEST.¨

Στη συνεχεία αφού έγινε μια σύντομη παρουσίαση της NETQUEST,  της εταιρείας η οποία δημιούργησε την καινούργια ιστοσελίδα, από το γενικό διευθυντή της, κύριο Αλέξη  Οδυσσέως, ο κύριος Αλέξης Πιπερίδης έκανε μια ξενάγηση για τους παρευρισκόμενους στις σελίδες του apoelfc.com.cy, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε και εσείς τώρα.

Share