06.01.2008

Παρουσίαση Χρυσού Χορηγού

Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ μέσα στη πλαίσια της στρατηγικής γραμμής που χάραξε από την αρχή της φετινής ποδοσφαιρικής χρονιά σε θέματα χορηγίας, (ποιότητα και όχι ποσότητα) προχώρησε σε 5ετή συμφωνία με την DOMS Group αποκλειστικό αντιπρόσωπο των αυτοκινήτων Jeep στην Κύπρο. 

Μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον παγκόσμιο κολοσσό MTN ένας άλλος ηγέτης στον τομέα του έρχεται να ενώσει τις δυνάμεις του με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. H Doms Group, για τα επόμενα 5 χρόνια θα χορηγήσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ με ένα χρηματικό ποσό πέραν του €500,000 ευρώ που την καθηστά σαν τον δεύτερο μεγαλύτερο χορηγό της ομάδας μας.

Ο όμιλος Doms αγκαλιάζει τον αθλητισμό με τη δυναμική χορηγία στον περσινό Πρωταθλητή, και επιπρόσθετα στηρίζει το ΑΠΟΕΛ και με τα άλλες μάρκες του ομίλου όπως η CHRYSLER, η DODGE, , η APRILIA και η MOTO GUZZI, που θα αποτελούν ‘επισήμους υποστηρικτές' της ομάδας για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία JEEP θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας των Πρωταθλητών. Το όραμα και η στρατηγική της JEEP και του ΑΠΟΕΛ είναι κοινά γι' αυτό υπήρξε η χημεία και συνεργασία. Πρωτιά, δυναμισμός, επιτυχία και πάθος είναι οι κοινές αντιλήψεις που διαπιστώθηκαν μεταξύ της JEEP με του ΑΠΟΕΛ.

Η JEEP σαν πρωτοπόρος κατασκευαστής τετρακίνητων (4X4) οχημάτων επανεμφανίζεται ξανά στην Κυπριακή αγορά με την νέα χρονιά πίσω από έναν όμιλο με 50ετή εμπειρία στα αυτοκίνητα. Με εντελώς νέα μοντέλα θα προσφέρει ένα διαφορετικό άρωμα στον χώρο του αυτοκινήτου στον Κύπριο καταναλωτή.

Στην ομιλία του ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της DOMS Group, Κος Κυριάκος Ζηντίλης ανάφερε μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα: "Δύναμη, τεχνολογία αιχμής, αξιοπιστια, προσοχή και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, είναι τα συστατικά που συνθέτουν το απόλυτο 4x4, και που κάνουν την JEEP τον απόλυτο άρχοντα στον τομέα της τετρακίνησης. Οι αξίες που πρεσβεύει o ΑΠΟΕΛ ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μας πιστεύω και ιδιαίτερα με αυτά που χαρακτηρίζουν την JEEP. Όπως και το ΑΠΟΕΛ, έτσι και η JEEP αποτελεί ένα ζωντανό ΘΡΥΛΟ. Με τη θρυλική της κληρονομιά για κίνηση χωρίς περιορισμούς, η JEEP διαθέτει ένα μοναδικό χαρακτήρα που κανένα άλλο αυτοκίνητο στον κόσμο δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει."

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Κος Κυριάκος Ζιβανάρης με τη σειρά του ανάφερε: "Είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τα εμπορικά δρώμενα του ΑΠΟΕΛ. Σήμερα εγκαινιάζετε μια χορηγία, η οποία αποτελεί τη 2 η μεγαλύτερη σε μέγεθος και διάρκεια στην ιστορία του συλλόγου. Συνεπείς με την εξαγγελία μας για λίγους και ποιοτικούς μακροχρόνιους συνεργάτες, καλωσορίζουμε την DOMS Group και ιδιαίτερα την JEEP, στην εκλεκτή οικογένεια χορηγών και συνεργατών του ΑΠΟΕΛ".

Share