10.12.2007

Οι παίχτες μας κατέθεσαν στο γήπεδο ότι χρειαζόταν

Share

Ο κύριος Τάκης Αντωνίου σχολιάζει για το www.apoelfc.com.cy το χθεσινό παιγνίδι της ομάδας μας με την Ομόνοια.

"Πάντοτε στους αγώνες μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας το θέμα του γοήτρου κατέχει εξέχουσα σημασία. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, λόγω της κάποιας διαφοράς που είχαμε στη βαθμολογία από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, η βαθμολογική σημασία του αγώνα, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στον πρώτο γύρο, δεν ήταν μικρότερη και ευτυχώς για μας που καταφέραμε να κερδίσουμε  αυτό το σημαντικό αγώνα , έτσι ώστε αφενός μεν να παραμείνουμε πολύ κοντά στη  βαθμολογία σε σχέση με την ομάδα της Αμμοχώστου, αφετέρου δε να κρατήσουμε την Ομόνοια μακριά από την κορυφή.

Η νίκη μας το βράδυ του  Σαββάτου μπορεί να μην συνοδεύτηκε από εξαιρετικής ομορφιάς εμφάνιση, όμως οι παίχτες μας κατέθεσαν στο γήπεδο τα στοιχεία εκείνα που χρειάζονταν για να κερδηθεί αυτός ο αγώνας. Τα στοιχεία αυτά ήταν η πολύ καλή οργάνωση, η αγωνιστική πειθαρχία, η εμπειρία των παιχτών μας και η αλληλοκάλυψη μέσα στο γήπεδο, που σε συνδυασμό με την πολύ καλή ψυχολογία που είχαν οι παίχτες μας δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο μετά που καταφέραμε να προηγηθούμε να μας απειλήσει ουσιαστικά. Θα μπορούσαμε μάλιστα να ισχυριστούμε ότι παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε μόνο με 1-0 ήταν μια εύκολη νίκη για μας, αφού ο αντίπαλος μας όσο και αν προσπάθησε δεν μπόρεσε σε καμιά στιγμή να φανεί απειλητικός ή πιεστικός προς την ομάδα μας.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει για ακόμα μια φορά στη συμπαράσταση του κόσμου προς τους παίχτες μας η οποία πραγματικά ήταν συγκλονιστική. Απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι παραμένουν ο 12ος παίχτης της ομάδας μας και ένα από τα μεγαλύτερα όπλα στην προσπάθεια που κάνουμε για να υλοποιήσουμε τους ψηλούς μας στόχους. Δεν θα αποφύγω όμως να κάνω αναφορά στη χρήση των καπνογόνων, που οφείλω να ομολογήσω ήταν το μοναδικό γεγονός που μας άγχωνε στη διάρκεια του αγώνα, γνωρίζοντας μάλιστα πόσο εύκολα διακόπτει τελευταία τους αγώνες ο κύριος Τρύφωνος. Ελπίζω και εύχομαι στη συνέχεια να μην παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο που καθόλου δε βοηθά την ομάδα μας. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, τους οποίους γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας μας και τους οποίους χρησιμοποιούν με μεγάλη επιτυχία μέχρι αυτή τη στιγμή."

Share