09.11.2023

Ο ΑΠΟΕΛ δημιουργεί κοινότητα και στο Discord

Λεπτομέρειες για το πως να γίνετε μέλος
Discord
Share

Η ομάδα μας πρωτοπορεί ακόμη μία φορά φτιάχνοντας τη δική της επίσημη κοινότητα και στο Discord. Μέσα από την πλατφόρμα Discord θα μπορούμε πλέον να επικοινωνούμε μαζί με τους φίλους της ομάδας, να μοιραζόμαστε απόψεις και εισηγήσεις αλλά και να είναι ένας χώρος φιλοξενίας όλων των ειδήσεων που αφορούν στον ΑΠΟΕΛ.

Στην κοινότητα του ΑΠΟΕΛ στο Discord θα δημοσιεύονται όλες οι επίσημες ανακοινώσεις καθώς και αρθογραφία των ΜΜΕ για το ρεπορτάζ της ομάδας μας. Όποιος είναι μέλος της κοινότητας που φιλοδοξούμε να είναι η μεγαλύτερη κυπριακή κοινότητα μέσα στο Discord δεν θα χρειάζεται να ψάχνει κάπου άλλου για να ενημερωθεί για τον ΑΠΟΕΛ ή να λαμβάνει ενημερώσεις (notifications) για ζωντανούς αγώνες στο πρωτάθλημα VPG και όλη την αγωνιστική δράση του τμήματος Esports αλλά και Καλαθόσφαιρας, Futsal, πυγμαχίας και όλων των υπολοίπων τμημάτων του ΑΠΟΕΛ. 

Ακολουθείτε μας και γίνετε μέλος του ΑΠΟΕΛ στο Discord. Ζήστε και μοιραστείτε μαζι μας, όλα τα έντονα συναισθήματα των αγώνων στο ποδόσφαιρο και στα άλλα τμήματα. 

Το link για την πρόσκληση στον server μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://discord.gg/Ycpn47S5F2

 

Share