13.09.2021

Νέος Επίσημος Συνεργάτης, ο Όμιλος Cyfield

Η συνεργασία είναι για την περίοδο 2021-2022
Cyfield
Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής της συνεργασίας με τον όμιλο Cyfield. Η σχέση της ομάδας μας, με τον όμιλο Cyfield επεκτείνεται ακόμα περισσότερο αφού πέραν του ότι είναι ένας διαχρονικός μας συνεργάτης στον τομέα που δραστηριοποιείται, πλέον αποκτά προτεραιότητα και στον τομέα της πρώτης επιλογής των ποδοσφαιριστών μας, για τη διαμονή τους στην Κύπρο.

Ο Όμιλος Cyfield εντάσσεται ως εξέχον μέλος στη μεγάλη οικογένεια των συνεργατών του ΑΠΟΕΛ, σε μια χρονιά που ευελπιστούμε ότι θα στεφθεί από πολλές επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε τον όμιλο Cyfield στη χορηγική μας ομάδα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να είναι προσοδοφόρα και επωφελής και για τις δύο πλευρές.

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Cyfield:

Ο Όμιλος Cyfield ιδρύθηκε το 1990 και εξελίχθηκε σε ένα από τους μεγαλύτερους οργανισμούς του είδους του με δραστηριότητες σε Κύπρο, Ελλάδα και Αίγυπτο.

Δραστηριοποιείται σε όλους τους τομείς της οικοδομικής βιομηχανίας: ανάπτυξη γης, δημόσια και ιδιωτικά έργα υποδομής, παραγωγή και εμπορία εξειδικευμένων δομικών υλικών και ενέργεια.

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και πουλά όλα τα είδη των ακινήτων στην Κύπρο και την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιό της εταιρείας περιλαμβάνει κορυφαία εμπορικά κτίρια και όλους τους τύπους οικιστικών κτιρίων στις καλύτερες περιοχές της Λευκωσίας της Λάρνακας της Λεμεσού και της Αθήνας. Η Cyfield κατασκευάζει επίσης βιομηχανικά και επαγγελματικά κτίρια για λογαριασμό δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών.

Από το 2018 δραστηριοποιείται και στον τομέα της Ενέργειας, ξεκινώντας την κατασκευή του πρώτου ιδιωτικού σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Κύπρο, Power Energy Cyprus Ltd (PEC).

Ο Όμιλος έχει τιμηθεί με διάφορα τοπικά και διεθνή επιχειρηματικά βραβεία και σήμερα είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς ομίλους στην Κύπρο. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστίας, σταθερότητας, οι επικεντρωμένες επιχειρηματικές στρατηγικές και οι ηθικές αρχές, έχουν ενισχύσει την πρόοδο και την επιτυχία του Ομίλου.

Share