30.11.2023

Νέα κλήρωση στις 05/12, για το διαμέρισμα μέσω λαϊκού λαχείου

Λεπτομέρειες για τους κατόχους κουπονιών ενίσχυσης
KouponiEnisxisis_Cover
Share

Ενημερώνουμε ότι ο κάτοχος του αριθμού 3700 που αναδείχθηκε ως ο νικητής στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στις 07/11, δεν παρουσιάστηκε ποτέ ώστε να προσκομίσει το απόκομμα. Για αυτό τον λόγο το ΔΣ της εταιρείας αποφάσισε όπως η διαδικασία για την ανάδειξη του νικητή που θα κερδίσει ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου αξίας €140,000 που προσφέρεται σε συνεργασία με την εταιρεία Cyview, επαναληφθεί μέσω της κλήρωσης του ελληνικού Λαϊκού λαχείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 05/12/2023.

Την κλήρωση, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά από το επίσημο κανάλι του ΟΠΑΠ.

 

Διαδικασία κλήρωσης και ανάδειξης νικητή:

• Ο ΟΠΑΠ κληρώνει ζωντανά τον πρώτο μεγάλο νικητή, με το πενταψήφιο νούμερο (ΤΡΙΔΥΜΟΣ ΛΑΧΝΟΣ). Στη συνέχεια αναρτώνται στην επίσημη του σελίδα όλοι οι τυχεροί αριθμοί που έχουν κληρωθεί. Αν δεν προκύψει αριθμός κάτω από το 20,000 στον νικητή του Τρίδυμου λαχνού, τότε ο νικητής θα προκύψει από τον πρώτο αριθμό κάτω από τον πενταψήφιο αριθμό 20,000 που θα αναγράφεται στον ΠΙΝΑΚΑ Α’ (περιλαμβάνει 5 συνολικά αριθμούς, στην πρώτη στήλη). Σε περίπτωση που δεν κληρωθεί με βάση τα επίσημα αποτελέσματα, κανένας αριθμός κάτω από το 20,000, είτε στον Τρίδυμο αριθμό είτε στους 5 πρώτους αριθμούς του ΠΙΝΑΚΑ Α’, τότε ο νικητής θα προκύψει από την επόμενη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12/12/2023. Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή θα είναι ακριβώς η ίδια.

• Μπορείτε να επαληθεύσετε, το αποτέλεσμα του αριθμού που κερδίζει το μεγάλο δώρο, ΕΔΩ.

• Όσοι έχουν προμηθευτεί κουπόνια ενίσχυσης, μέσω ηλεκτρονικής αγοράς, στο επισυναπτόμενο pdf, η θέση που έχει αγοραστεί έχει μετατραπεί σε αριθμό κουπονιού, που συμπεριλαμβάνεται στην αυριανή κλήρωση. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στη θέση σας στο PDF αρχείο που επισυνάπτεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Παρακαλείται ο νικητής όπως επικοινωνήσει με τα γραφεία της Εταιρείας στο 22340200, εντός 5 ημερών από την ανακοίνωση του τυχερού αριθμού.

 

JoinViber
          APOEL FC OFFICIAL CHANNEL

 

Share