29.12.2021

Μόνος είμαι ΣΠΑΝΙΟΣ, μαζί είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ...

Φιλανθρωπικές ενέργειες από την Ακαδημία ΑΠΟΕΛ
MonadikaXamogela
Share

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων πραγματοποίησε ακόμη μια αποστολή σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο σπάνιων γενετικών παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα»

Συγκεκριμένα, αθλητές της Ακαδημίας από όλα τα κλιμάκια και από όλες τις Επαρχίες (Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο) μάζεψαν παιχνίδια, βιβλία, είδη πρώτης ανάγκης και δωροκουπόνια ειδών ένδυσης και τροφίμων τα οποία παραδόθηκαν στο Σύνδεσμο. 

Η παράδοση έγινε από αντιπροσωπεία αθλητών της Ακαδημίας και των προπονητών τους στον εκπρόσωπο του Συνδέσμου κ. Ανδρέα Ανδρέου στα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ.

Ο κ. Ανδρέου αφού ευχαρίστησε τα παιδιά, τους γονείς και τους προπονητές, δήλωσε ότι η προσφορά εκ μέρους της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετική και θα καλύψει πολλές ανάγκες τόσο των παιδιών όσο και των οικογενειών τους, τις δύσκολες αυτές μέρες που περνούμε. Δήλωσε επίσης ότι οι αθλητές της Ακαδημίας κάνουν πράξη το σλόγκαν του Συνδέσμου «Μόνος είμαι ΣΠΑΝΙΟΣ, μαζί είμαστε ΔΥΝΑΤΟΙ»

Στόχος της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ είναι η συνέχιση της προσφοράς, η ενδυνάμωση των σχέσεων και η συνεργασία σε διάφορους τομείς τόσο με το Σύνδεσμο «Μοναδικά Χαμόγελα» όσο και με άλλους οργανισμούς.

Gallery
Share