17.01.2008

Με αυτή τη νίκη θέτουμε γερά θεμέλια

Share

Ο κύριος Τάκης Αντωνίου σχολιάζει για το www.apoelfc.com.cy το χθεσινοβραδυνό αγώνα της ομάδας μας.

Η χθεσινή νίκη της ομάδας μας επί του Άρη στη Λεμεσό, στο θεσμό του κυπέλλου, είναι αφενός μεν μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αφού θέτουμε γερά θεμέλια με αυτή τη νίκη για να περάσουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφετέρου δε έρχεται στην κατάλληλη στιγμή ενόψει των δύσκολων αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει η ομάδα μας στο πρωτάθλημα. Αποκτά δε ιδιαίτερη σημασία γιατί είναι και η πρώτη νίκη της ομάδας υπό την καθοδήγηση του κυρίου Γιοβάνοβιτς ο οποίος για μια ακόμα φορά διαχειρίστηκε σωστά και έξυπνα τους σχετικά λίγους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του.

Η ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα έπαιξε με σημαντικές ελλείψεις αφού αρκετοί βασικοί παίχτες της ομάδας μας ήταν και αυτή τη φορά εκτός των πλάνων του προπονητή για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από αυτούς. Παρόλα αυτά η απόδοση της ομάδας μας ήταν αρκετά καλή και πάλι, η αλλαγή στη διάθεση των ποδοσφαιριστών και η προσπάθεια τους να επαναφέρουν την ομάδα στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα ήταν εμφανής και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια αφού η ομάδα μας αρχής γενομένης από τον προσεχή αγώνα θα αρχίσει να ενισχύεται με βασικότατους παίχτες που απουσίαζαν μέχρι και χθες.

Καλούμε τους οπαδούς της ομάδας μας να έλθουν στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή, να βοηθήσουν τους παίχτες μας και γενικά την ομάδα σε ένα δύσκολο αγώνα που έχουμε απέναντι στην Ένωση στο ΓΣΠ. Είμαστε αισιόδοξοι ότι, με κρατούμενο την καλή απόδοση της ομάδας μας στις τελευταίες δύο αγωνιστικές και με την περαιτέρω ενίσχυση που θα έχει, η ομάδα μας θα κάνει μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα και πιστεύουμε ότι όλοι οι φίλοι της ομάδας μας θα ήθελαν να είναι παρόντες σ΄αυτή τη νέα αρχή.

Share