06.12.2007

Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο

Share

Ο κύριος Τάκης Αντωνίου, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, μιλά στο www.apoelfc.com.cy, σχολιάζει τον αγώνα με την Ανόρθωση και καλεί τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου.

"Παρά το γεγονός ότι ο διαιτητής με τις αποφάσεις του έγινε το επίκεντρο της συζήτησης μετά το ψεσινό αγώνα και ως προς τις δηλώσεις των εκπροσώπων των ομάδων και ως προς τις δηλώσεις των προπονητών και των ποδοσφαιριστών, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να παραγνωρίσουμε την αγωνιστική παρουσία της ομάδας μας η οποία ήταν πάρα πολύ καλή αν αναλογιστούμε με ποιαν ομάδα παίζαμε και σε ποιο γήπεδο αλλά και το γεγονός ότι ο προπονητής μας θέλησε να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές από τους πιο βασικούς της ομάδας μας και να τους χρησιμοποιήσει για μικρό χρονικό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ψεσινή εμφάνιση ήταν μια εμφάνιση που έδειξε ότι όταν οι παίχτες μας είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα και σοβαροί έχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες. Ελπίζουμε ότι οι παίχτες μας θα παρουσιαστούν το ίδιο συγκεντρωμένοι για τον προσεχή αγώνα μας με την Ομόνοια ,θα μας παρουσιάσουν το καλό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να επανέλθει η ομάδα μας στις νίκες κάτι που θα δώσει και την ευκαιρία στον κόσμο μας να ξαναδώσει τη ψήφο εμπιστοσύνης του σ’ αυτούς τους παίχτες, σ’ αυτή την ομάδα.

Ο αγώνας μας με την Ομόνοια είναι πάρα πολύ δύσκολος, δεν πρέπει να μας παρασύρουν κάποια γεγονότα που επισυμβαίνουν στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ομόνοια παραμένει πάντα μια δυνατή ομάδα και εξάλλου όπως έχουμε διδαχθεί από το παρελθόν σχεδόν ποτέ δεν επηρεάζει την εξέλιξη των αγώνων και τα αποτελέσματα μεταξύ των δύο μεγάλων ομάδων της Λευκωσίας η αγωνιστική κατάσταση ή ικανότητα των ομάδων στην οποία βρίσκονται τη δεδομένη χρονική περίοδο που διεξάγονται οι αγώνες. Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο και με τη μαζική παρουσία του να υποστηρίξει την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας πάντοτε μέσα σε αθλητικά πλαίσια την προσπάθεια που γίνεται τώρα τελευταία να ανέλθει η ομάδα μας στη κορυφή. Χάσαμε μια καλή ευκαιρία την περασμένη βδομάδα απέναντι στον Άρη, αυτό όμως αποτελεί παρελθόν. Έχουμε μια νέα ευκαιρία το ερχόμενο Σάββατο και με τη συμπαράσταση των φίλων της ομάδας μας θα γίνει η προσπάθεια για να την εκμεταλλευτούμε."

Share