19.10.2007

Ιατρικό επιτελείο 2016

Share

Νικόλαος Τζουρούδης (Επικεφαλής Ιατρικού επιτελείου)

Tzouroudis

Ο Δρ. Τζουρούδης είναι ο επικεφαλής το ιατρικού επιτελείου της ομάδας μας και είναι υπεύθυνος για όλα όσα αφορούν στα αθλητιατρικά θέματα, το φυσιοθεραπευτικό τμήμα και τα προγράμματα αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία στον τομέα της Αθλητιατρικής και Φυσιοθεραπευτικής Αγωγής.
Θήτευσε μεταξύ άλλων ως Γιατρός της Ιταλικής Ομοσπονδίας Στίβου σε παγκόσμιους, πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς αγώνες. Ήταν υπεύθυνος αποκατάστασης αθλητικών κακώσεων στο Sport Clinic Center Firenze ενώ εξειδικευμένα ως προιστάμενος Γιατρός επαγγελματικής ποδοσφαιρικής ομάδας συνεργάστηκε με τις Chievo Verona, Brescia Calcio, Παναθηναϊκό, Steaua, Al Hilal, West Ham United FC, Ολυμπιακό Πειραιώς και Al Ain FC.
Ο Δρ. Τζουρούδης μιλά Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Ισπανικά.

 

 

 

 

 

Μάριος Σιαμαρής (Επικεφαλής Τμήματος Φυσικοθεραπείας)

blank_profile_pic

 

 

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Καπαρής (Φυσιοθεραπευτής)

Costas KaparisΑποφοίτησε το 2008 από το National Sports Academy της Βουλγαρίας ως φυσιοθεραπευτής. Εργάστηκε στην Δόξα Κατοκοπιάς για ένα χρόνο. Από το 2011 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ.

 

 

 

 

 

 

 

Μαρίνος Ευριπίδου (Φυσιοθεραπευτής)

Marinos Evripidou

 

 

 

 

 

 

 

 

Ευάγγελος Κανέλλος (Μασέρ)

Evangelos Kanellos

Νικολέττα Μιχαηλίδου (Διατροφολόγος)

Nikoleta MichaelidouΣπούδασε στο Southern Illinois University, στη Αμερική όπου αποφοίτησε με BS στη διαιτολόγια το 2001. Ακολούθως πήγε στο Saint Louis University, Αμερική όπου αποφοίτησε το 2004 με μεταπτυχιακό στην κλινική διαιτολόγια και με μεταπτυχιακό στην αθλητική διατροφή και αθλητική απόδοση. Το 2004 επέστρεψε στην Κύπρο όπου εργάζεται ιδιωτικά μέχρι σήμερα. Από το 2005 εργάζεται και στο κέντρο αθλητικών ερευνών Κύπρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) σαν αθλητική διατροφολόγος. Από το καλοκαίρι του 2008 εργάζεται σαν αθλητική διατροφολόγος στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
 

Share