19.10.2007

Ιατρικό επιτελείο

Share

Γιάννης Παπαγιάννης

Giannis Papagiannis 
 

Κώστας Σχίζας

Costas SchizasΕίναι ο άνθρωπος που εδώ και 40 χρόνια, 365 μέρες το χρόνο, 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες τη μέρα, υπηρετεί, ως ο επίσημος γιατρός της ομάδας, το ΑΠΟΕΛ. Έχει σπουδάσει ιατρική στην Αθήνα. Σπούδασε επίσης αθλητιατρική στο πανεπιστήμιο Αθηνών για το δίπλωμα "αθλητισμός, φάρμακα, υγεία". Πριν από τις σπουδές, είχε αγωνιστεί στις ομάδες πετόσφαιρας και καλαθόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ.


 

Κωνσταντίνος Βωνιάτης

Constantinos VoniatisΤελείωσε στην Αθήνα το 2005 την σχολή Φυσιοθεραπείας ΤΕΙ Αθηνών, Εργάστηκε σαν ειδικός για 2 περίπου χρόνια και από το 2008 είναι βασικό μέλος της Ιατρικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ.


 

Κωνσταντίνος Καπαρής

Constantinos Kaparis 
 

Stoyanov Dimitri

Dimitar StoyanovΑποφοίτησε το 2001 από το National Sports Academy της Βουλγαρίας ως φυσιοθεραπευτής. Μετά από λίγους μήνες εργάστηκε στην Εθνική ομάδα σκοποβολής της Βουλγαρίας για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Από το 2002 εργάζεται στον ΑΠΟΕΛ εως και σήμερα.


 

Svetlin Petrov

Svetlin Petrov


 

Νικολέττα Μιχαηλίδου (Διατροφολόγος)

Nicoletta Michaelidou Σπούδασε στο Southern Illinois University, στη Αμερική όπου αποφοίτησε με BS στη διαιτολόγια το 2001. Ακολούθως πήγε στο Saint Louis University, Αμερική όπου αποφοίτησε το 2004 με μεταπτυχιακό στην κλινική διαιτολόγια και με μεταπτυχιακό στην αθλητική διατροφή και αθλητική απόδοση. Το 2004 επέστρεψε στην Κύπρο όπου εργάζεται ιδιωτικά μέχρι σήμερα. Από το 2005 εργάζεται και στο κέντρο αθλητικών ερευνών Κύπρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) σαν αθλητική διατροφολόγος. Από το καλοκαίρι του 2008 εργάζεται σαν αθλητική διατροφολόγος στην ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
 

Share