14.01.2008

Η ομάδα μας παρά τις κάποιες αδυναμίες άφησε αισιόδοξα μηνύματα

Share

Ο εκπρόσωπος τύπου της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ κύριος Τάκης Αντωνίου σχολιάζει για το www.apoelfc.com.cy το παιγνίδι του Σαββάτου με την Πέγεια

Δυστυχώς, στον αγώνα με την Πέγεια, χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία να επανέλθει η ομάδα μας στις νίκες σε εκτός έδρας αγώνα, να συνδυαστεί η πρώτη του νέου προπονητή μας του κυρίου Ιβάν Γιοβάνοβιτς με νίκη και ταυτόχρονα, όπως φάνηκε εκ των υστέρων, να μειώσουμε και τη διαφορά από την κορυφή, αφού λίγες ώρες αργότερα η Ανόρθωση άφησε και αυτή 2 βαθμούς στον αγώνα της εναντίον του Απόλλωνα.

Η εμφάνιση της ομάδας μας, κυρίως αν λάβει κανείς υπόψη τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σαν ομάδα πριν από τον αγώνα με την Πέγεια, τις πολλές απουσίες βασικότατων ποδοσφαιριστών μας, είτε λόγω τιμωρίας είτε και λόγω καρτών, ήταν αρκετά καλή και θα μπορούσαμε σύμφωνα με την απόδοση που είχαμε να πετυχαίναμε τη νίκη και ιδίως από τη στιγμή που καταφέραμε μερικά λεπτά πριν από τη λήξη να πάρουμε προβάδισμα στο σκορ, θα μπορούσαμε με περισσότερη προσοχή στην τελευταία φάση του αγώνα να προσθέσουμε 3 βαθμούς στο ενεργητικό μας και έτσι να επανέλθει για τα καλά η ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας μας.

Ο νέος προπονητής μας, λόγω και του γεγονότος ότι ξαναδιετέλεσε προπονητής στην ομάδα μας πριν από μερικά μόνο χρόνια, κατάφερε μέσα σε μερικά εικοσιτετράωρα να γνωρίσει αρκετά καλά το έμψυχο υλικό της ομάδας μας και αυτό φάνηκε στον τρόπο που διαχειρίστηκε τους παίχτες στο συγκεκριμένο αγώνα. Μπορούμε να πούμε ότι βρήκε εύκολα κάποιες ισορροπίες μέσα από τις επιλογές παιχτών που είχε και που δεν ήταν και πολλές, έτσι η ομάδα παρουσιάστηκε μέσα στο γήπεδο συμπαγής και με καλή οργάνωση.

Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε νωρίτερα να ανοίξουμε το σκορ, ωστόσο θα πρέπει να ομολογήσουμε ότι και η ομάδα της Πέγειας είχε τις δικές της ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει και κείνη νωρίτερα κάποιο γκολ. Φάνηκε ξεκάθαρα και σ’ αυτόν τον αγώνα ότι η ομάδα μας χρειάζεται βελτίωση σε κάποιους τομείς και ιδιαίτερα στην αμυντική λειτουργία της, γιατί δεν μπορεί μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ να προηγείται συνεχώς σε όλους τους τελευταίους αγώνες εκτός έδρας και στο τέλος να μην μπορεί να κρατήσει το αποτέλεσμα και τη νίκη. Ελπίζουμε μέσα στο διάστημα που ακολουθεί ο νέος προπονητής μας να βρει τους τρόπους έτσι ώστε ειδικά σ’ αυτό τον τομέα να βελτιωθεί η ομάδα μας για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και το επιθετικό ανέβασμα που παρουσιάστηκε προχθές αλλά και που πιστεύουμε θα παρουσιαστεί στη συνέχεια με τον εγκλιματισμό στην ομάδα και των νέων ποδοσφαιριστών μας που αποκτήθηκαν.

Η ομάδα μας παρά τις κάποιες αδυναμίες που επέδειξε άφησε αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια, για να μεταφραστεί αυτή η αισιοδοξία όμως σε θετικά αποτελέσματα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίχτες μας, κάτι που ελπίζουμε να γίνει στη συνέχεια με τη βοήθεια του νέου προπονητή και των συνεργατών του.

Ο κόσμος μας που έδωσε το παρόν του και στη μακρινή Πέγεια έφυγε από το γήπεδο με παράξενα συναισθήματα. Ενώ δημιουργήθηκε μια μεγάλη ευφορία πάνω στην κερκίδα μας με το εκπληκτικό τέρμα του Τσόροβιτς και τη διαφαινόμενη νίκη, ξαφνικά στην τελευταία φάση του αγώνα χάθηκαν τα πάντα και μαζί οι 2 πολύτιμοι βαθμοί. Υπάρχουν όμως, όπως αναφέραμε και προηγουμένως και τα θετικά μηνύματα του αγώνα και ελπίζουμε ότι οι παίχτες μας και γενικά η ομάδα μας στη συνέχεια θα δώσει την ευκαιρία στους φιλάθλους μας να έχουν μόνο χαρές.        

Share