22.02.2023

Η επόμενη κίνηση ανήκει στον πρόεδρο της ΚΟΠ

Ανακοίνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ
CoverAnakoinwsi
Share

Μετά από την αστεία ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την ΚΟΠ, στην οποία αναφέρεται η υποτιθέμενη ανάλυση των επίμαχων φάσεων των δύο τελευταίων αγωνιστικών  μέσω της οποίας, γνωστοποιείται ότι από όλους τους αγώνες της 23ης και 24ης αγωνιστικής και μετά από τις φωνές των μισών ομάδων του πρωταθλήματος, για τις τραγικές διαιτητικές αποφάσεις που έχει δει το παγκύπριο, το μοναδικό λάθος με μη παρέμβαση του VAR, είναι η μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας σε ποδοσφαιριστή μας, νιώθουμε πλήρως δικαιωμένοι.

Δικαιωμένοι για όλα όσα έχουμε διαπιστώσει εδώ και χρόνια , να συμβαίνουν με  την παρουσία του κ. Mažić στην προεδρία της επιτροπής διαιτησίας. Ο άνθρωπος είναι εκτός τόπου και χρόνου, η αποστολή που είχε αναλάβει έχει αποτύχει πλήρως, το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας βρίσκεται στα Τάρταρα και όλα αυτά έγιναν και  γίνονται, υπό την πλήρη ανοχή του προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Κούμα. Ο οποίος όρισε στο πιο καίριο πόστο σε σχέση με την κυπριακή διαιτησία, ένα άτομο που έχει μεταμορφώσει τους νεαρούς Κύπριους διαιτητές σε τσιράκια ειδικών αποστολών και εργάζεται με συγκεκριμένη ατζέντα για δημιουργία ενός διαιτητικού τερατουργήματος, το οποίο θα μας αφήσει ως κληροδότημα όταν το καλοκαίρι θα αποχωρήσει με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ ως μισθοδοσία, στον τραπεζικό του λογαριασμό. Θα αφήσει βεβαίως πίσω του και το απόλυτο μηδέν σε σχέση με το έργο που είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει.

Επειδή όμως αυτό το αστείο έχει παρατραβήξει και ο κ. Mažić νομίζει ότι μπορεί με αυτές τις αισχρές αναλύσεις, να κοροϊδεύει ολόκληρη την Κύπρο, θα γίνουμε πολύ πιο ξεκάθαροι. Στέλνουμε ένα μήνυμα στον κ. Κούμα. Το οποίο θα είναι και το τελευταίο. Έχει την ύστατη ευκαιρία, να στείλει τον κ. Mažić στο σπίτι του και ενόψει και των εκλογών του καλοκαιριού, να αποδείξει ότι η δική του πρόθεση είναι το καλό και δίκαιο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αντιλαμβανόμαστε ότι διαιτητικά λάθη πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όμως συμπεριφορές αλαζονείας, εγωκεντρισμού και επιβολής από άτομα που ο ίδιος επέλεξε και διατηρεί, δε θα γίνουν ανεκτές.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ιστορική ομάδα, το ένα από τα 8 ιδρυτικά μέλη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και δεν θα αφήσει κανένα Mažić, να «απαντά» μέσω προκλητικών και φαύλων αναλύσεων, κάνοντας πλάτες σε διαιτητές και VARιστες που δεν έχουν καμία θέση στον χώρο διαστρεβλώνοντας κατά το δοκούν, την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Έχουμε ήδη συνομιλήσει με αρκετές άλλες ομάδες που διατηρούν τους ίδιους προβληματισμούς με εμάς. Και που τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή αντίληψης, με όλα όσα βλέπουν να συμβαίνουν. Ελπίζουμε να παραμείνουμε στην ίδια βάση, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτό το χρόνιο και καθοριστικό θέμα. Η επόμενη κίνηση ανήκει στον πρόεδρο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

 

Share