08.10.2021

FUTSAL: Αποχωρεί ο Παναγιώτης Παναγιώτου, αναλαμβάνει ο Θανάσης Χριστοφόρου

Ανακοίνωση εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ
COVER_PanikosFutsal
Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι ο Παναγιώτης Παναγιώτου, υπεύθυνος του τμήματος Futsal  του ΑΠΟΕΛ, αποχωρεί από τον χώρο μετά από 8 χρόνια ενασχόλησης του, με το τμήμα.

Ο κ. Παναγιώτου ήταν παρών σε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας, πανηγυρίζοντας 5 πρωταθλήματα και τρία κύπελλα (3 συνεχόμενα double). Η διοίκηση της εταιρείας επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Παναγιώτου, για την πολύχρονη και εποικοδομητική προσφορά του στον ΑΠΟΕΛ και να του ευχηθεί καλή συνέχεια. Εκφράζουμε την βεβαιότητα ότι θα είναι πάντα δίπλα στο τμήμα όποτε τον χρειαστεί.

Δήλωση Παναγιώτη Παναγιώτου. «Μετά από 8 χρόνια αποφάσισα για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, να αποχωρήσω από το τμήμα Futsal. Υπηρέτησα τον ΑΠΟΕΛ ως παράγοντας και νιώθω ευλογημένος που ένα νεοσύστατο τμήμα του ΑΠΟΕΛ μας κατάφερε μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει η πιο επιτυχημένη ομάδα futsal, της Κύπρου. Εύχομαι σε όσους θα ακολουθήσουν στο πόστο μου, να έχουν παρόμοιες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως ένας αγνός φίλαθλος. Καλή επιτυχία για την φετινή χρονιά. Η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα και την ποιότητα, για να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια Κύπρου.»

Ενημερώνουμε ότι Υπεύθυνος Λειτουργίας του τμήματος Futsal, θα αναλάβει ο Θανάσης Χριστοφόρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

Η ομάδα συνεχίζει την προάσπιση του τίτλου του πρωταθλητή και τους υψηλούς της στόχους για κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων και εξασφάλισης θέσης για το UEFA Futsal Champions League, της περιόδου 2022-2023.

Share