09.01.2008

Φιλικός ΑΠΟΕΛ-UDINESE 3-5

Share

Ο χθεσινός φιλικός με την Udinese ήταν μια καλή ευκαιρία για να παρακολουθήσει την ομάδα ο νέος προπονητής της, Ivan Jovanovic και να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές Broerse, Mirosavljevic και Haxhi καθώς και οι νεαροί Κίσσας, Παναγιώτου και Αντωνιάδης.

Στο αγωνιστικό μέρος το παιγνίδι προσέφερε θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν, η ομάδα μας όμως αν και κατάφερε να προηγηθεί της Udinese τρεις φορές ηττήθηκε με τελικό σκορ 3-5.

Τα τέρματα  για την ομάδα μας σημείωσαν οι Ze Carlos στο 11’ και Μακρίδης στο 19’ και 53’, ενώ τα τέρματα για την Udinese σημείωσαν ο Pepe στο 12’ και στο 25’, ο Di Natale στο 72’ και στο 83’ και ο Quagliarella στο 81.

Ομάδα ΑΠΟΕΛ: Nikoloski(65’Κίσσας), Παναγιώτου, Haxhi(65’Λουκά), Morais, Florea, Broerse, Μακρίδης(58’ Αντωνιάδη), Mirosavljevic, Pinto(46’Corovic), Ze Carlos(46’ Σατσιάς), Μιχαήλ(46’ Torres).

Udinese: Handanovic, Zapata, Siqueira, Mesto, Coda, Ferronetti, Pepe, D’Agostino, Paolucci, Floro Flores, Boudianski, Chimenti, Zapotocny, Lukovic, Da Silva, Isla, Eremenko, Inler.

Share