03.12.2007

Δηλώσεις Τάκη Αντωνίου

Share

Ο εκπρόσωπος  τύπου της εταιρείας  ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ κύριος Τάκης Αντωνίου σχολιάζει για το www.apoelfc.com.cy τον χθεσινό αγώνα.

"Τόσο η εμφάνιση της ομάδας μας χθες στη Λεμεσό απέναντι στον Άρη, όσο και το αποτέλεσμα , ασφαλώς, δεν μας αφήνουν ικανοποιημένους. Όπως και ο ίδιος ο προπονητής μας δήλωσε χθες αμέσως μετά τον αγώνα, η ομάδα δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της με αποτέλεσμα να δώσει την ευκαιρία στον αντίπαλο να μπει στο αγώνα και να δημιουργήσει αρνητικά δεδομένα για μας από αγωνιστικής πλευράς .

Φαίνεται ότι το καλό ξεκίνημα που είχαμε στην αρχή του αγώνα, το γεγονός ότι καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ αλλά και το ότι η αντίδραση του Άρη την πρώτη μισή ώρα ήταν υποτυπώδης, έκαναν τους παίχτες μας να χαλαρώσουν με αποτέλεσμα ο Άρης,που εντωμεταξύ ανέβασε την απόδοσή του, να βρει την ευκαιρία να πετύχει, έστω και αν δε φαινόταν να μας απειλεί, δύο ωραία τέρματα και να δυσκολέψει πάρα πολύ τα πράγματα για μας στη συνέχεια. Παρά το γεγονός ότι η αντίδρασή μας μετά που προηγήθηκε ο Άρης από αγωνιστικής πλευράς δεν ήταν αυτή που περιμέναμε εν τούτης βρήκαμε έστω και στο τελευταίο λεπτό  της συνάντησης τον τρόπο να περισώσουμε τον 1 βαθμό τουλάχιστον. Το αποτέλεσμα ασφαλώς της ισοπαλίας δεν μας αφήνει ικανοποιημένους έστω και αν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τελευταίο λεπτό, αν μη τι άλλον όμως διατηρούμε το αήττητο μας που συνεχίζεται για αρκετές αγωνιστικές τώρα και που είναι το μόνο θετικό από το χθεσινό αγώνα γιατί πάντοτε μια ήττα δημιουργεί αρνητικά δεδομένα στους κόλπους μιας ομάδας.

Ελπίζουμε ότι ο προπονητής της ομάδας μας, όπως συνήθως πράττει, θα βρει τον τρόπο να ανεβάσει και ψυχολογικά και αγωνιστικά τους παίχτες της ομάδας μας μετά το χθεσινό αποτέλεσμα έτσι ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμοι για τις δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι στην Ανόρθωση και την Ομόνοια."

Share