09.09.2021

ΑΠΟΕΛ και STOIXIMAN παίζουν μαζί μέχρι το 2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Stoiximan_1920x1080
Share

Παρουσιάστηκαν σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», οι λεπτομέρειες της χορηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Stoiximan, τη Νο1 εταιρεία online στοιχηματισμού στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, την πιο επιτυχημένη ομάδα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η συνεργασία είναι τριετούς διάρκειας και θα καλύψει τις αγωνιστικές περιόδους 2021-2022, 2022-2023 και 2023-2024.

Το logo της Stoiximan θα προβάλλεται στο κέντρο της αγωνιστικής εμφάνισης του ΑΠΟΕΛ και έχει ήδη προσαρμοστεί στα χρώματα των αγωνιστικών εμφανίσεων του ΑΠΟΕΛ ενισχύοντας άμεσα το δεσμό συνεργασίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Stoiximan.

Την Stoiximan εκπροσώπησαν οι  Πάνος Κωνσταντόπουλος (Chief Marketing Officer Kaizen Group) και ο Άγγελος Χοντουλίδης (Country Manager Stoiximan) και τον ΑΠΟΕΛ, ο πρόεδρος της Εταιρείας, Πρόδρομος Πετρίδης και ο Γιώργος Λυκούρης (Marketing Manager).

 

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, Chief Marketing Officer της Kaizen Gaming δήλωσε μεταξύ άλλων, στον χαιρετισμό του, τα εξής:

«Με πολύ μεγάλη χαρά βρισκόμαστε εδώ για την ανακοίνωση της συμφωνίας μας με τον ΑΠΟΕΛ. Όταν παρουσιάζονται τέτοιες ευκαιρίες δεν υπάρχουν περιθώρια για να χάνεται χρόνος. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα από τα συνεχόμενα πρωταθλήματα και τις προκρίσεις στους ευρωπαϊκούς ομίλους, είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό brand. Το μέγεθος της παρουσίας μας στην Κύπρο θεωρώ πως είναι επίσης γνωστό σε όλους. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας αυτής λοιπόν έχει τις καλύτερες βάσεις. Θα δουλέψουμε μαζί για να παρουσιάσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στους φιλάθλους της ομάδας και σίγουρα θα δοθεί μεγάλη σημασία στον τομέα της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, καθώς είναι πάγια τακτική μας, μέσω των μεγάλων χορηγιών μας, να επιστρέφουμε στην κοινωνία ένα τεράστιο μέρος αυτών που η ίδια μας προσφέρει. Περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τη συνέχεια και εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και στα ευρωπαϊκά σαλόνια σύντομα.»

 

Το λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Άγγελος Χοντουλίδης (Cyprus Country Manager της Stoiximan)

«Η Stoiximan ήρθε στην Κύπρο για να μείνει και στηρίζει το κυπριακό ποδόσφαιρο διαχρονικά με την χορηγία ομάδων της πρώτης κατηγορίας, κάτι που αποδεικνύεται περίτρανα και με την σημερινή ανακοίνωση της συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ. Μια συμφωνία, η οποία αποφασίστηκε από τα 2 μέρη σε χρόνο ρεκόρ, κάτι που για εμάς σημαίνει πολλά! Παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε όλοι με την πανδημία, ο Stoiximan όχι μόνο δεν μείωσε, αλλά αντίθετα ενέτεινε το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με δράσεις και χορηγίες προς άλλους φιλανθρωπικούς οργανισμούς και φυσικά και με τον ΑΠΟΕΛ θα δούμε μαζί το πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στην κοινωνία μέσα από τις φιλανθρωπικές δράσεις της ομάδας.»

 

Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε μεταξύ άλλων, στην ομιλία του:

«Δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές στον χώρο του αθλητισμού γενικότερα και του ποδοσφαίρου ειδικότερα ενώνουν δυνάμεις μέχρι και το 2024. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Stoiximan και τους ανθρώπους της, οι οποίοι μας έδειξαν άμεσα πως η εμπιστοσύνη και η στήριξη θα είναι τα ισχυρότερα θεμέλια σε αυτή την συνεργασία που έχει μόλις ξεκινήσει. Διαχρονικά ως ΑΠΟΕΛ έχουμε επιτύχει να συνεργαστούμε και να διατηρούμε μακροχρόνιες συνεργασίες, με όλους τους στρατηγικούς μας συνεργάτες. Και αυτό θα πράξουμε και με την Stoiximan, η οποία έχει αποδείξει μέσα από την παρουσία της στην κυπριακή κοινωνία πως δεν ενδιαφέρεται μόνο για το εταιρικό κέρδος αλλά πρώτιστα για την ωφέλιμη  προσφορά προς την κυπριακή κοινωνία. Την καλωσορίζω στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και εύχομαι να είναι μια συνεργασία που θα συνοδευτεί από πολλές επιτυχίες.»

 

O Γιώργος Λυκούρης (Marketing Manager APOEL FC) στάθηκε ιδιαίτερα στην επιθυμία και την εμπιστοσύνη των δύο πλευρών, να ολοκληρώσουν τη νέα χορηγική συμφωνία

«Οφείλω και προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντόπουλο και τον κ. Χοντουλίδη όσο και όλους τους συνεργάτες του γραφείου της Αθήνας, που κατάφεραν σε λίγες μέρες, μέσα στον Αύγουστο να καταλήξουμε σε μια πολύ καλή συμφωνία και να είμαστε έτοιμοι από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι αυτή η συνεργασία να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες και μακροχρόνιες, στην Ιστορία της ομάδας μας.»

 

Share