20.08.2021

ΑΠΟΕΛ και Stoiximan, μαζί μέχρι το 2024

Ο νέος Μεγάλος Χορηγός, της ομάδας μας
Stoiximan
Share
ΑΠΟΕΛ και Stoiximan, μαζί μέχρι το 2024

Ο ΑΠΟΕΛ και η Stoiximan είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους για παρουσία του λογότυπου της εταιρείας στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής εμφάνισης της ομάδας μας.

Η χορηγική συνεργασία ανάμεσα στην μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη ομάδα της Κύπρου και στην Νο1 online εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο  θα ισχύσει για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2021-2022, 2022-2023 και 2023-2024.

Ο Country Manager της Stoiximan στην Κύπρο, Άγγελος Χοντουλίδης, δήλωσε για την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ: “Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον ΑΠΟΕΛ, μία ομάδα που έχει αναδείξει το κυπριακό Ποδόσφαιρο στο εξωτερικό με τις πορείες της στην Ευρώπη και έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στην Κύπρο, αποδεικνύει ότι η Stoiximan στηρίζει έμπρακτα το κυπριακό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του και αυτό θα γίνει ακόμη πιο εμφανές μέσα από την πολυεπίπεδη συνεργασία με τον ΑΠΟΕΛ. Είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποφέρει καρπούς και στις δύο πλευρές και εύχομαι η φετινή σεζόν να σημάνει την επιστροφή της ομάδας στους τίτλους και στην Ευρώπη, εκεί όπου ανήκει άλλωστε”.

Από πλευράς της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης ανέφερε: “Καλωσορίζουμε την Stoiximan ως τον νέο μας Μεγάλο Χορηγό. Η συνεργασία μας σηματοδοτεί την έναρξη μιας σχέσης που ευελπιστούμε ότι θα είναι μακρά και προσοδοφόρα και για τα δύο μέρη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι το πιο μεγάλο ποδοσφαιρικό brand name στο εγχώριο Ποδόσφαιρο και η πιο γνωστή κυπριακή ποδοσφαιρική ομάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Stoiximan αποδεικνύει ότι είναι επίσης μια στοιχηματική εταιρεία πρωταθλητισμού και είμαι βέβαιος ότι η κοινή μας φιλοσοφία, θα προσφέρει οφέλη τόσο στον ΑΠΟΕΛ μέσω της χορηγίας όσο και στην Stoiximan μέσα από την προβολή που θα της προσφέρουμε τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ευρώπη”.

 

Λίγα λόγια για την Stoiximan

Η Stoiximan, η Νο1 εταιρεία online στοιχηματισμού στην Κύπρο, πρωταγωνιστεί χάρις στις αμέτρητες επιλογές και τις μοναδικές προσφορές που παρέχει στους πελάτες της, στηρίζοντας τον κυπριακό Αθλητισμό και το Ποδόσφαιρο από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας της στην Κύπρο.

Οι κεντρικές αξίες της Stoiximan είναι η ανταπόδοση στην κοινωνία και σε αυτό το πλαίσιο έχει προχωρήσει στην χορηγία και την υποστήριξη ποδοσφαιρικών ομάδων, αθλητικών διοργανώσεων και υλοποιεί εκτεταμένο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει.

Share