31.07.2023

Ανανέωση Χορηγίας με την εταιρεία «Prodromou & Makriyiannis Insurance»

Για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024
P&M
Share

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ(ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την ανανέωση και αναβάθμιση της χορηγίας με την εταιρεία παροχής ασφαλιστικών υπηρεσιών «Prodromou & Makriyiannis Insurance» για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023/2024.

Πρόκειται για την επέκταση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας. Το εμπορικό σήμα της «Prodromou & Makriyiannis» θα φιλοξενηθεί και τη νέα χρονιά στο πίσω μέρος των επίσημων εμφανίσεων μας.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η «Prodromou & Makriyiannis» θέλει να γνωστοποιήσει στον κόσμο, τις υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες που προσφέρει. Τονίζουμε τη σημασία της σωστής επαγγελματικής ασφαλιστικής συμβουλής η οποία λειτουργεί καταλυτικά τόσο στην αγορά του κατάλληλου ασφαλιστικού προϊόντος αλλά και στη δίκαιη διαχείριση στην περίπτωση απαίτησης.

Η εταιρεία καλύπτει στο έπακρο τόσο ατομικές, όσο και επιχειρηματικές ασφαλιστικές ανάγκες. Όσο δε αφορά τις επιχειρήσεις έχουμε δημιουργήσει προς όφελος των ασφαλισμένων μας ένα μοναδικό καινοτόμο πρόγραμμα διαχείρισης ασφαλίσιμων κινδύνων.

Μέσω της χορηγίας θέλουμε να προβάλουμε την κοινωνική μας ευαισθησία και ευθύνη στον τόσο σημαντικό τομέα του αθλητισμού.

 

Share