12.11.2007

ΑΛΚΗ-ΑΠΟΕΛ 0-4

Share

Μετά από πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα μας κέρδισε την Αλκή με 4-0, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πίεσε από την αρχή αλλά οι επιθετικές προσπάθειες σταματούσαν στην καλή αμυντική οργάνωση της Αλκής. Στο 21ο λεπτό όμως και μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ από τον Φερναντές, η μπάλα έφτασε στον Μαχλά όπου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.

Η πίεση της ομάδας μας συνεχίστηκε χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε ένα σημαντικό προβάδισμα για την συνέχεια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να ανεβάζει ακόμα περισσότερο την απόδοση της. Στο 59 ο Μαχλάς  με έξοχο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2 , φθάνοντας έτσι και τα 8 τέρματα που τον ανεβάζουν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Στο 67 ήταν η σειρά του Μακρίδη που πείρε την μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από εκτέλεση φάουλ και από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3.

Η εξαιρετική απόδοση της ομάδας μας συνεχίστηκε και μόλις 3 λεπτά αργότερα ο Φερναντές με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το τελικό 0-4.

Μετά και το 0-4 το ΑΠΟΕΛ έριξε λίγο το ρυθμό του, έχασε 2-3 καλές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι από τον Μακρίδη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

 

ΑΠΟΕΛ: Μορφής, Φλορέα, Κόντης, Καψής,  Σεγκιρί , Σατσιάς, Μιχαήλ (63 Έμερσον), Φερναντές, Μακρίδης, Πίντο (63 Σαπάνης), Μαχλάς (80 Ζε Κάρλος).

 

Κίτρινες: Φλορέα.

 

 

 

 

 

 
Share