Ομόνοια Λευκωσίας |
![]() |
1-2 |
![]() |
ΑΠΟΕΛ |
Τούτιτς (37') |
Μιχαήλ (42')(π),
Χαραλαμπίδης (80')
|
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MARFIN LAIKI (2007-2008) |
---|
Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Σάββατο, 29 Μαρτίου 2008 'Ωρα: 17:30 |
Ομάδα |
---|
Jane Nikoloski |
Altin Haxhi
![]() ![]() |
Bark Seghiri
![]() |
Daniel Florea |
Joost Broerse |
Nuno Morais |
Δημήτρης Δασκαλάκης
![]() |
Hélio Pinto
![]() |
Κωνσταντίνος Μακρίδης_
![]() |
Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης
![]() ![]() |
Μαρίνος Σατσιάς
![]() |
Μάριος Λουκά
![]() |
Χρύσης Μιχαήλ
![]() |
Νίκος Μαχλάς |
Ανάλυση Αγώνα
Νίκη που της δίνει σαφέστατο προβάδισμα για την 2η θέση και την έξοδο της στην Ευρώπη εξασφάλισε η ομάδα μας σήμερα το απόγευμα στο ΓΣΠ έναντι της Ομόνοιας και αύξησε έτσι τους βαθμούς διαφοράς μεταξύ των δύο ομάδων στους 8.
Στο παιγνίδι άνοιξε πρώτη το σκορ η Ομόνοια στο 37ο λεπτό του αγώνα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Καϊάφα ενώ 5 λεπτά αργότερα στο 42 η ομάδα μας ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο, ο Χρύσης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιωργαλλίδη μετά από εκτέλεση πέναλτι.
Στην επανάληψη η ομάδα μας φάνηκε πιο αποτελεσματική και δημιούργησε αρκετές καλές ευκαιρίες, αλλά το νικητήριο γκολ ήρθε μόλις 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, στο 80ο λεπτό, από τον Χαραλαμπίδη ο οποίος σημείωσε και το τελικό 1-2.
ΟΜΟΝΟΙΑ: Γιωργαλλίδης, Μάρης, Γεωργίου, Βέιγκα, Πλετς, Ντομπρασίνοβιτς (82΄ Βαττής), Κασέκε, Καϊάφας, Καφού (74΄ Μγκούνι), Μοσελίν (64΄ Μαρσελίνιο), Βασκονσέλος.
ΑΠΟΕΛ: Νικολόσκι, Μοραΐς, Χατζί (46΄ Πίντο), Φλορέα, Σεγκιρί (26΄ Δασκαλάκης), Μπούρσε, Σατσιάς, Μιχαήλ, Χαραλαμπίδης (87΄ Λουκά), Μακρίδης, Μαχλάς.
Κίτρινες Κάρτες: Βέιγκα, Βασκονσέλος, Κασέκε, Χατζί, Σατσιάς, Μακρίδης.