ΑΠΟΕΛ |
![]() |
0-1 |
![]() |
Ε.Ν. Παραλιμνίου |
|
Freddy (45') |
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MARFIN LAIKI (2007-2008) |
---|
Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2008 'Ωρα: 18:00 |
Ομάδα |
---|
Jane Nikoloski |
Altin Haxhi
![]() ![]() |
Daniel Florea |
Joost Broerse |
Nuno Morais |
Hélio Pinto
![]() |
Ricardo Fernandes
![]() |
Κωνσταντίνος Μακρίδης_ |
Μάριος Λουκά
![]() |
Χρύσης Μιχαήλ |
Jose Carlos Santos
![]() |
Nemanja Corović
![]() |
Nenad Mirosavljevic
![]() |
Νίκος Μαχλάς |
Διαιτητής |
---|
Παναγή Μάριος |
Βοηθοί |
---|
Παπαπαναγιώτου Ανδρέας , Χρίστου Αριστείδης |
Ανάλυση Αγώνα
Μετά από μια μέτρια εμφάνιση η ομάδα μας ηττήθηκε από την ΕΝΠ την Κυριακή στο ΓΣΠ.
Η ομάδα μας πίσω από τον καλό της εαυτό δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Ένωσης και να βρει τους διαδρόμους για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Μιλοζέφσκι.
Στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες ειδικά με τους Φερναντές στο 7’ και τον Μαχλά στο 23’ οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε τέρμα. Ένα λεπτό πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Φρέντι κατάφερε να σκοράρει για την Ένωση και να δημιουργήσει το 0-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας με μια πιο επιθετική γραμμή προσπάθησε να ανατρέψει το σκορ, κάτι που τελικά δεν κατάφερε αφού χάθηκε και μια καλή ευκαιρία με το Μαχλά λίγο πριν το τέλος του αγώνα και έτσι το τελικό σκορ δεν άλλαξε.
ΑΠΟΕΛ: Νικολόσκι, Μοραίς, Χατζί (57΄Λουκά), Μπρουσέρ, Φλορέα, Μιχαήλ, Πίντο (77' Μιροσάβλιεβιτς), Μακρίδης, Φερναντές, Μαχλάς, Ζε Κάρλος (61' Τσόροβιτς)
Κίτρινες: Χατζί, Φερναντές