ΑΠΟΕΛ - Official Website

Ελληνικά | English
 

Όροι Χρήσης «Εισιτηρίων»

Ο κάτοχος «Εισιτηρίων» υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, του προσωπικού ασφάλειας και της αστυνομίας.

Το «Εισιτήριο» αναφέρεται στα εξής προϊόντα:

1. μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε αγώνα Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου και/ή Φιλικών και/ή Ευρωπαϊκών αγώνων του ΑΠΟΕΛ.

2. τα πακέτα εισιτηρίων για συγκεκριμένο αριθμό αγώνων του ΑΠΟΕΛ.

3. τις κάρτες διαρκείας για τους αγώνες Πρωταθλήματος και/ή Κυπέλλου και/ή Ευρωπαϊκούς και/ή Φιλικούς αγώνες.

4. τις κάρτες για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες στη φάση των Ομίλων των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.


- Με την χρήση του «Εισιτηρίου» εξυπακούεται η αποδοχή των διατάξεων του Περί της Πρόληψης και της Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμος του 2008 (N. 48(I)/2008) και όλων των τροποποιήσεων αυτού.

- Η χρήση «Εισιτηρίου» προϋποθέτει κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο.

- Απαγορεύεται η καθ’ οιοδήποτε τρόπο εμπορική και/ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανόμενων και των κληρώσεων) όλων των τύπων των εισιτηρίων

- Απαγορεύεται αυστηρά να κατέχετε, φέρετε, κρατάτε, χρησιμοποιείτε, διαθέτετε, και/ή κάνετε χρήση πανό, σημαίες ή άλλο υλικό πολιτικού, εμπορικού, υβριστικού, ρατσιστικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, όπλα, φωτοβολίδες, κροτίδες, αναπτήρες, κέρματα, αλκοολούχα ποτά, φαρμακευτικές ουσίες και/ ή οποιοδήποτε άλλο υλικό δύναται να κριθεί ως απαγορευμένο από καιρού εις καιρό.

- Απαγορεύεται η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του αγώνα.

- Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ διατηρεί το δικαίωμα, κατά την είσοδο σας στο γήπεδο, μέσω της Αστυνομίας και/ή του προσωπικού ασφαλείας να σας υποβάλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας.

- Σε περίπτωση παράβασης των πιο πάνω ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου «Εισιτηρίων» , η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θα προβαίνει κατά την κρίση της, σε απαγόρευση της εισόδου του υπαίτιου φιλάθλου στο γήπεδο ακόμα και οριστικά και στην απαίτηση για αποκατάσταση κάθε ζημιάς που δύναται να προκληθεί από τον κάτοχο «εισιτηρίων».

- Γνωστοποιείται στους φιλάθλους ότι, για λόγους ασφαλείας, λειτουργεί κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες) για την καταγραφή των όσων λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται με οποιοδήποτε τρόπο η εσκεμμένη κάλυψη του προσώπου του φιλάθλου που αποσκοπεί στην απόκρυψη της ταυτότητας αυτού.

- Δεν είναι εφικτή η επιστροφή χρημάτων στους κατόχους «Εισιτηρίων» για οποιονδήποτε λόγο.

- Οι τιμές των «Εισιτηρίων» καθορίζονται από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και ενδέχεται να τύχουν αναθεώρησης μέσω σχετικής γνωστοποίησης/ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα www.apoelfc.com.cy

- Το «Εισιτήριο» είναι προσωπικό, ονομαστικό και χρησιμοποιείται μία φορά από τον κάτοχο ενώ απαγορεύεται η μεταβίβαση του μετά την είσοδο στο στάδιο.

- Έκαστο «Εισιτήριο» ισοδυναμεί με μια και μόνο είσοδο εντός του γηπέδου την μέρα του αγώνα μαζί με την επίδειξη της πολιτικής ταυτότητας του κατόχου του «εισιτηρίου». Η παραβίαση του συγκεκριμένου όρου συνεπάγεται άμεση ακύρωση του «Εισιτηρίου» χωρίς να επιστρέφονται χρήματα στους κατόχους «Εισιτηρίων».

- Απαγορεύεται η αντιγραφή, κατασκευή και πώληση του «Εισιτηρίου». Σε περίπτωση δημιουργίας αντιγράφων του «Εισιτηρίου», θα επιτραπεί η είσοδος στον κάτοχο που το σάρωσε πρώτος στο ειδικό μηχάνημα ελέγχου εισιτηρίων.

- Το «Εισιτήριο» δεν ανταλλάσσεται και το αντίτιμο δεν επιστρέφεται.

- Η φύλαξη του «Εισιτηρίου» είναι ευθύνη του κατόχου. Ο κάτοχος του «Εισιτηρίου» θα πρέπει να γνωρίζει και να εφαρμόζει τους Κανονισμούς Σταδίου όπως αυτοί είναι αναρτημένοι στις εισόδους του Σταδίου.

- Για την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η χρήση «Εισιτηρίου» της κατηγορίας που αντιστοιχεί στην ηλικία του κατόχου.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες «Εισιτηρίων»:
1. Κανονικά «Εισιτήρια» εκδίδονται για άτομα άνω των 20 ετών και κάτω των 65 ετών.
2. Μαθητικά «Εισιτήρια» εκδίδονται για άτομα άνω των 12 και κάτω των 20 ετών.
3. Παιδικά «Εισιτήρια» εκδίδονται για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών.

- Σε περίπτωση απώλειας των «Εισιτηρίων», ο κάτοχος έχει την υποχρέωση να το γνωστοποίησει αμέσως στο τμήμα εισιτηρίων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ, προκειμένου να ακυρωθεί το απολεσθέν «Εισιτήριο» και να αντικατασταθεί. Η αντικατάσταση του απολεσθέντος «Εισιτηρίου» χρεώνεται με €10 (λειτουργικά έξοδα και αφορά μόνο τις κάρτες διαρκείας). Εάν κάποιος φίλαθλος απολέσει το «Εισιτήριο» την ημέρα του αγώνα μπορεί (ΜΟΝΟ Ο ΙΔΙΟΣ) να προμηθευτεί προσωρινό εισιτήριο στο ειδικό εκδοτήριο -Δ5- που είναι διαθέσιμο 2 ώρες πριν τον αγώνα μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη του, προσκομίζοντας την πολιτική του ταυτότητα.

- Το «Εισιτήριο» ισχύει για όλους τους αγώνες με γηπεδούχο τον ΑΠΟΕΛ όπως αυτοί αναφέρονται σε ανακοίνωση που εκδίδεται με αφορμή την έναρξη της προπώλησης του εκάστοτε «Εισιτηρίου» όπως αναφέρεται στην πρώτη παράγραφο των πιο πάνω όρων χρήσης. Σε περίπτωση τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ με διεξαγωγή αγώνα/ων κεκλεισμένων όλων των θυρών ή μέρος των θυρών, τα εισιτήρια δεν ισχύουν. Σε περίπτωση αλλαγής έδρας λόγω τιμωρίας του ΑΠΟΕΛ και περιορισμένης χωρητικότητας του γηπέδου το οποίο θα αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

- Πιθανότητα δέσμευσης θέσεων που χρησιμοποιούνται από κατόχους «Εισιτηρίων». Σε τέτοια περίπτωση οι κάτοχοι που προσωρινά δεν θα χρησιμοποιούν την θέση τους θα έχουν δικαίωμα πρώτης επιλογής για αγορά/χρήση άλλης θέσης για το παιχνίδι που δεσμεύτηκε η θέση τους.

- Για τυχόν προβλήματα για όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου οι κάτοχοι «Εισιτηρίων» μπορούν να επικοινωνούν με το tickets@apoelfc.com.cy και στο τηλέφωνο 77771926, Επιλογή 1.

- Κατά τη μέρα των εντός έδρας αγώνων θα υπάρχει υπάλληλος του ΑΠΟΕΛ, πριν την έναρξη των αγώνων, στο ταμείο Δ5 του ΓΣΠ για επίλυση τυχών προβλημάτων.

- Η θέση που αναγράφεται στα «Εισιτήρια» θα πρέπει να τηρείται αυστηρά.

- ΑμεΑ μπορούν να κάνουν κράτηση εισιτηρίων τηλεφωνικά στο Τμήμα Εισιτηρίων (77771926, Επιλογή 3). Διαθέσιμα τμήματα: 112 και 113 της Δυτικής κερκίδας. Δεν θα εκδίδονται εισιτήρια διαρκείας.

- Θα υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος «Εισιτηρίων» κατά την είσοδο στο Στάδιο.

- Για αγορά «Εισιτηρίων» ή άλλων προϊόντων η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητά την επίδειξη της πολιτικής ταυτότητας και να αναγράφει επί των «Εισιτηρίων» το όνομα/επίθετο και την πολιτική ταυτότητα του κατόχου.

- Για αγορές μέσω του διαδικτύου θα υπάρχει περιορισμός στις ποσότητες των διαθέσιμων «Εισιτηρίων».

- Η αγορά και η κατοχή «Εισιτηρίων» συνεπάγεται αποδοχή των Κανονισμών Σταδίου (σχετικές πινακίδες είναι αναρτημένες στις εισόδους) και όλων των διατάξεων των Νόμων περί ασφάλειας ή/και βίας στους αθλητικούς χώρους. Μη συμμόρφωση δίνει το δικαίωμα στις Αρχές είτε να αρνηθούν την είσοδο, είτε να μετακινήσουν πρόσωπα εκτός σταδίου, είτε να επιβάλουν άλλες κυρώσεις.

- Η αγορά του «Εισιτηρίου» προϋποθέτει αποδοχή των πιο πάνω όρων και πληροφοριών ή/και των οποιονδήποτε τροποποιήσεων, ή/και χρήση των προσωπικών δεδομένων μόνο από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ.

 

ΑΠΟΕΛ VS Ανόρθωση Αμμοχώστου
 
Στάδιο ΓΣΠ, Λευκωσία - 21/04/2021 - Τετάρτη 20:00

Ερμής Αραδίππου 2-0 ΑΠΟΕΛ
 
17/04/2021 - Σάββατο 17:00 Match review

  Ημερ. Αγώνας Αποτ.
Π 17/04 Ερμής Αραδίππου VS ΑΠΟΕΛ 2 - 0
Κ 14/04 Ανόρθωση Αμμοχώστου VS ΑΠΟΕΛ 1 - 0
Π 10/04 ΑΠΟΕΛ VS Ε.Ν. Παραλιμνίου 1 - 0
Π 04/04 Νέα Σαλαμίνα VS ΑΠΟΕΛ 1 - 2
Π 19/03 ΑΠΟΕΛ VS Δόξα Κατωκοπιάς 1 - 0
Αποτ. Πρωταθλήματος Αποτ. Κυπέλλου

 

Tweets by @apoelfcofficial

 
 

Media Observer

SigmaliveGoal.com.cy
24sportsKerkida
ShootandGoalSuperSporFM

Βαθμολογία Πρωταθλήματος 2020/21

Expand
  Ομάδα Αγ. Βαθ.
  Α ΟΜΙΛΟΣ    
1 Ομόνοια Λευκωσίας 33 72
2 Απόλλωνας Λεμεσού 33 69
3 ΑΕΛ 33 68
4 Ανόρθωση Αμμοχώστου 33 54
5 ΑΕΚ Λάρνακας 33 47
6 Ολυμπιακός Λευκωσίας 33 40
  B ΟΜΙΛΟΣ    
1 ΑΠΟΕΛ 33 46
2 Πάφος F.C. 32 45
3 Εθνικός Άχνας 33 37
4 Δόξα Κατωκοπιάς 32 36
5 Νέα Σαλαμίνα 33 34
6 Ερμής Αραδίππου 33 32
7 Ε.Ν. Παραλιμνίου 32 28
8 Καρμιώτισσα Πολεμιδιών 32 23
Αγ.: Αγώνες,Βαθ.: Βαθμοί
Euthimiades_300x100
SHP
ECAnew_300x100